Почетна / Фудбал / Супер лига

Промењен термин 149. вечитог дербија

Црвена звезда је саопштила да ће 149. вечити дерби са Партизаном бити одигран са почетком у 18 часова, а не како је првобитно било планирано у 19
ФОТО: В. Марковић

Утакмица деветог кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Партиана играће се у суботу 12. септембра на стадиону „Рајко Митић”.

Црвена звезда у Супер лиги после осам одиграних мечева заузима прво место са 20 бодова, док је Партизан трећи са 15, али и утакицом мање, коју би црно-бели требало да одиграју у среду 9. септембар протв Рад на свом стадиону.

Коментари46
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe zvezdas iz new yorka
Haide da navijamo Kulturno pa nek pobedi bolji ,a mislim da Zivkovic i Brasanac nece imati dovoljino Snage ,bice istroseni posle Svadbe ,znam kako je to ja nisam izasao iz Sobe 3 dana ,i 4 noci a ni ona bilo je lepo tako zelim i ovim mladozenima
simon
ako bude sudjenje kako treba,nema sumnje da ce partizan odneti sva tri boda lagano!!! ali vec se pribojavam sudija,jer od pocetka prvenstva nije bila utakmica zvezde bez penala ili crvenog kartona za protivnika!!!
Ja
A zasto sad u 18h a ne u 19h?Jel to na Zvezdinu inicijativu?
Sale
Partizan je do sada igrao sve prijateljske utakmice sem protiv novog pazara i vojvodine ..
Navijač
A šta ćemo sa Spartakom i OFK Beogradom. S obzirom da su bili dosta tesni rezultat baš ukazuje na prijateljsku. Šta je bre vama ljudi šta bre vi pričate.
ANALIZA
Ne znam bas nisam nesto siguran da mozemo da dobijemo Partizan.Uigraniji su i individualno kvalitetniji,ali mozda uz malo srece bude nesto.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.