Почетна / Фудбал / Супер лига

Драган Симовић: По истину и у Лозану, која је разлика у односу на Партизан?

Спартак је у понедељак у канцеларију Дисциплинске комисије доставио изјашењење, на основу пријаве Миливоја Миркова, официра за интегритет ФСС
ФОТО: Н. Неговановић

Суботичани су ангажовали правни тим, у жељи да предупреде санкције, а тезе на којима је одбрана базирана објаснио је Драган Симовић, председник Спартака. Прихватајући улогу најодговорнијег, имао је јасну поруку:

Очекујем да пријава буде одбачена као неоснована и потпуно апсурдна. Свестан сам да неће одлучивати само чињенице, већ да ће и ванфудбалске ствари и поједници утицати на одлуку.

Симовић јасно образлаже:

Нисмо прекршили ниједан фудбалски пропис и не видим основ за кажњавање. По медијима су се ових дана провлачиле разне приче и анализе од свих могућих „стручњака”.

Председник суботичког суперлигаша спремио је сет питања пред седницу „дисциплинаца”.

Тренер саставља тим, бира тактику и поставку играча за сваку утакмицу. Играчи које је изабрао одиграли су до тада укупно 2.039 минута од укупно 9.900, или 20,5 одсто. Партизан је против Новог Пазара, који је до тада сакупио 2.956 минута, што је 29 одсто. Да ли је 8,5 одсто толика разлика да Спартак буде кажњен, а Партизан помилован?

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Sta ste navalili na Partizan ,i onako mu gori pod nogama opstanak u drustvu najboljih Superligasa.
srele
Slažem se da se uključi I sud u Lozani I najviši organi UEFA I da preispitaju sve sumnjive radnje I rezultate.Ima mnogo materijala. Bilo bi vraćanja I u 4.ligu ako taj rang takmičenja postoji. Kad je Pravda u pitanju nikoga ne štedim.Ovaj sud nema razloga da nejednako gleda na bilo koga. Molim dokazni materijal ko ima neka predoči. Pred sudom nedodirivih nema!!!!
Igor
Nije oduzeo Partizanu bodove jer Partizan nije hteo da izgubi od Novog Pazara i to je najbitnija stvar!!! Spartak je upravo to zeleo pa je i porazen jer je na taj nacin vratio bodove Ofki od prosle sezone kada su trebali da ispadnu iz lige!
Srbija zemlja Zvezdaša
Ili da se oduzmu cetiri boda i partizanu ili da se vrate Spartaku ili Lozana.
Aha
Jos jednom, srpska logika. Znaci, nema je. Porede babe i zabe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.