Почетна / Фудбал / Супер лига

Поповић задовољан победом, Радановић преузима кривицу за пораз ОФК Београда

Тренер фудбалера Чукаричког Зоран Поповић рекао је да је његов тим убедљиво победио ОФК Београд, али да је резултат могао да буде и другачији
ФОТО: Н. Неговановић

- Била је ово права првенствена утакмица. Одиграна је по хладном времену и рекао бих зимским условима. Честитам играчима обе екипе на коректној игри. Резултат за нас је убедљив, али после свега што се догодило у првом полувремену могло је да буде и другачије. Изборили смо се за повољан исход и задржали друго место на табели - рекао је Поповић новинарима на Омладинском стадиону.

Чукарички је победио са 3:0 у 19. колу Супер лиге, пошто је постигао два гола у првом полувремену. У 66. минуту је због два жута картона искључен Никола Микић.

- ОФК Београд је клуб који уме да се понаша и у поразу на крајње коректан начин. То је карактерна особина великих и очекујем да ОФК убрзо почне да остварује позитивне резултате у првенству - додао је он.

Тренер ОФК Београда Миодраг Радановић преузео је кривицу за пораз на себе.

- Доживели смо тежак пораз. Чукарички је боље почео, а ми смо после 20. минута имали неколико прилика, али је утакмица добила другачији ток у последњем минуту првог покувремена (гол Петра Бојића). Искључење Микића је одлучило даљи ток утакмице. Преузимам сву одговорност за пораз.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.