Почетна / Фудбал / Супер лига

Денић: Радујем се головима матичном клубу Партизану

Нико од сведока недељног дуела на Бањици, према приступу и резултату, није могао без погледа на табелу, да претпостави да присуствује дуелу 14. екипе првенства и браниоца титуле
ФОТО: Н. Неговановић

Храбра игра и мотив да се против реномираног противника покажу у најбољем светлу Грађевинарима је донела бод.

Небеско-плави су у првих сат времена после добре игре успели да стекну лепу предност коју ипак нису сачували до краја меча.

Ђорђе Денић, био је један од најзапаженијих на терену, а два дана после утакмице са помешаним осећањима осврнуо се на дуел са Партизаном.

Одлична утакмица, садржајна и узбудљива у сваком смислу. Имали смо срећу да Илић није реализовао пенал у раној фази меча. Будаковић нас је одбраном задржао у игри, а како је време одмицало играли смо све боље. Постигли смо гол из прекида који нас је још више мотивисао. Друго полувреме смо наставили у истом ритму, из контре смо удвостручили предност, али је онда уследио пад у игри. Примили смо два наивна гола и испустили да освојимо сва три бода.

Присећање на првенац за клуб у којем је поникао Денићу мами осмех на лице.

Добра партија против Партизана много ми значи. Постићи први погодак у дресу клуба у којем сам стасао је посебна сатисфакција. Надам се да ћу после овог гола наставити да их нижем у првенству – истакао је Денић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pacijent
Pretpostavljam iz naslova da je Denić ponikao u Partizanu. Kasnije u tekstu se kaže da postigao gol ZA klub u kojem je ponikao (meni to znači, i ne samo meni, to znači - za Rad), a u svojoj izjavi kaže da je postigao prvi pogodak u dresu kluba u kome je stasao (opet Rad). Osim pominjanja u tekstu (pretpostavljam zbog onoga u naslovu) pomešanih osećanja, zaista niizčega ne vidim povezanost Denića i Partizana. Inače, gledao zadnjih pola sata, sramotno odugovlačenje, padanje, sudijina tolerancija toga, pa da žuti golmanu zbog odugovlačenja, a ovaj nastavi da utabava travu pre ispucavanja. Kad to pogledam i setim se izjave Saleta Ilića, kako je Brašanac morao da padne (a na to se na isti način osvrtao i predsednik, nadam se u ostavci, kluba, Popović) i kako je trebalo čuvati loptu kod kornera, a ne centrirati, ne igrati fudbal, onda zaista nestaju čuđenja, zašto nam je fudbal kakav jeste, zašto gubimo na svim poljima i zašto su stadioni prazni. Igra se za kriminalne navijače i menadžere.
ZIKI
Kojim slučajem da je fudbaler komšinice to izjavio bio bi razapet od svih medija,navijača,prijatelja mislim da bi morao pod hitno da se iseli iz zemlje ova izjava denića pokazuje koliko su oni koji navijaju za Partizan NORMALNI!!!!!!!
hellboy
Bolje da si prokomentarisao zašto je dečko otišao iz matičnog kluba i igra u prvom timu Rada( inače veoma dobro) i vama daje golove... Toliko si "zdrav" da ti je bitno da si se uvatio za Zvezdu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.