Почетна / Фудбал / Супер лига

Ненад Филиповић се вратио на Бањицу

На Бањици је уписано треће слово у књигу зимских појачања. После Дејана Русмира и Милана Ћулума договор са челницима клуба у Црнотравској постигао је и Ненад Филиповић
ФОТО: И. Милутиновић

Нови чувар мреже Рада Ненад Филиповић стигао је међу Грађевинаре, као слободан играч.

Он је крајем септембра, пред Арбитражним судом ФСС, добио раскид уговора на штету Радничког из Ниша, чије је боје носио на 17 утакмица. Филиповић се обавезао на једноипогиодишњу верност клубу у којем је и поникао.

У Раду сам начинио прве фудбалске кораке, упознао се са голманским занатом, задовољство ми је што се враћам у старо јато. Договор смо постигли за пет минута, није било никаквих проблема. Захваљујем се Урошу Тошићу и управи клуба на сјајном односу – рекао је Филиповић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirijevac
Znam da je Milanović trener sada,ali Bekvalac će biti od januara.
Mirijevac
Kakav spoj Filipović na golu,Bekvalac trener!
Komanda
Milanovic je trener, prati malo fudbal.
Sale
Citaj vesti, trener je Milan Milanovic Svaba!!
Korzo
Ajde jos koje dobro pojacanje, pa da ostanemo u ligi. UF
Беле Воде
Осим доброг штопера, добро би нам дошао такође и неки добар центарфор, али такође и макар један плеј на средини, и онда би лагано остали у лиги, јер и оно раније није било лоше, само центарфора нисмо имали, а штопер би нам добро дошао неки искусни, да мало уозбиљи ову омладину ;)
Vidikovac
Treba nam dobar stoper i spic.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.