Почетна / Фудбал / Супер лига

Драгомир Лазовић на челу Заједнице!

Драгомир Лазовић биће нови председник Заједнице клубова Супер лиге!
ФОТО: Д. Жарковић

Први човек Јавор Матиса, годинама посвећен фудбалу и ивањичком клубу, преузеће мандат у новом скупштинском заседању и заменити Горана Милановића на челу клупског удружења.

Лазовић би аутоматски постао и потпредседник Фудбалског савеза Србије, јер најбољи српски клубови имају загарантовано место поред новог председника Славише Кокезе. Председник Јавор Матиса и на тој позицији наћи ће се уместо Горана Милановића, чија Јагодина се преселила у Прву лигу.

Занимљиво да је, управо, овај двојац био у трци за председника Заједнице, пре непуних месец дана, али је Лазовић у последњем тренутку одустао од кандидатуре. Суперлигашки караван тако ће добити трећег председника у непуна два месеца.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srpski fudbal - propo
Vidiš glavudžu i sve ti jasno gde nam se liga nalazi na fudbalskoj mapi!
FkpCascais
Bravo, Javor svetla tačka u našem klupskom fudbalu, primer za manje klubove u načinu rada.
ja
ljuljaj javore

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.