Почетна / Фудбал / Супер лига

Нигеријац Обиора Одита појачао лучанску Младост

Искусни нападач Емануел Обиора Одита (33) ново је појачање Младости. Нигеријски фудбалер иза себе има веома успешну каријеру чак на три континента
ФОТО: ФК Младост

У Африци је Обиора Одита играо у нигеријском Енугу Ренџерсу и Удожију, затим у Европи у Јавору, Партизану, Вождовцу и белгијском Вестерлоу.

Део каријере је провео и у Азији играјући у кинеском Тјанђин Теду, казахстанском Таразу и Ал Аини из Уједињених Арапских Емирата. Забележио је и један меч у репрезентацији Нигерије.

Сигурно да ће Одита искуством и квалитетом у наредној сезони поправити ефикасност напада Младости и знање пренети на млађе нападаче.

Веома сам срећан и задовољан што сам дошао у Младост. Цене ме као играча и одужићу се добрим играма и головима. Младост је амбициозан и организован клуб и мислим да прави екипу која ће играти запажену улогу у предстојећем првенству. Увек сам у каријери желео да учим и напредујем, па се надам да ће моје знање и искуство помоћи младим нападачима Младости да што пре стасају – задовољан је био Одита.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Labud
Kakav Nigerijac, to je bre Srbenda iz Ivanjice, CIcinog grada.
Steta
Znaci nece ni ove godine da ispadnu.
Ipak je steta
Smetaju svakome ko voli srpski fudbal. Seoski klub u najvisem rangu uvek smeta, jer je smesan, bez navijaca, takve stvari ne postoje u normalnom svetu, doduse ni mi nismo normalna zemlja, ali valjda to treba nekad i da postanemo. Ali svakako da je srece da imamo ovakve sredjene seoske klubove posvuda po nizim rangovima gde im je mesto, to DA.
ponos
Mladost je je stabilan klub,dobro vodjen.Infrastruktura im je vrh,imaju sve sada i teren sa vestackom travom.Nikome ne smetaju,dobra ekipa i dobri domacini,kamo srece da je vise ovakvih klubova...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.