Почетна / Фудбал / Супер лига

Директор чачанског Борца: Одлазим, доста ми је свега!

Жао ми је, али очигледно да нема разумевања за решење тренутне ситуације – поручио је млади спортски радник
ФОТО: М. Антић

Нема, ипак, мира у табору чачанског суперлигаша, иако је изгледало да постоји нада за велику победу над најтежим противником. Као да се све лагано, постепено и без краја претвара у ситуацију из које је можда и немогуће угледати светло.

Проблеми, организациони или финансијски, сасвим свеједно, терет су који Чачани никако да скину са леђа.

Није први пут, у протеклих неколико сезона од када је генерални спонзор Миленко Костић напустио стадион крај Мораве, недавно и потврдио да три године није прекорачио градски бедем, нити крочио на трибине, некако се живело.

Чак су протеклу сезону обележили и сјајни резултати на два фронта, у првенству и купу.

Како и ко ће се сада у Борцу изборити са свим проблемима, питање је на које нема одговора. На челу параде остаде само једно име, спортски директор Слободан Илић.

Од четвртка је „изгубио” друштво. У тренутку када је са породицом паковао кофере и спремао се за летовање директор Иван Роби Стевановић најмање је био расположен за разговор о дешавањима у клубу, усред припремног периода. Кратко и јасно је поручио:

Одлазим из Борца, доста ми је свега! Жао ми је, али очигледно да нема разумевања за решење тренутне ситуације. Потребно је тако мало да клуб постане најстабилнији у Србији. Све сам покушао, али не иде, па не иде – рекао је и ту ставио тачку на разговор до јуче директор Чачана Иван Стевановић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Драгче
Штета, велика штета, и срамота за град какав је Чачак.Борац мора бити сачуван.
Lord Ajvar
Ljudi, bez brige, sad ce Borac da okrene vertikalno pruge na dresu i da zove u pomoc gospodina ;) Katanac se zlokobno smesi...
Armatura
Samo se nakacite na drzavni budzet i resen problem. Nadjete nekog dr-mr-a sa tarzankom i idete fino na staze uspeha.
Cacanin
Nema je, nece je ni biti.. danima niko nista ne govori o Borcu ja samo cekam kada ce osvanuti naslov da vise ne postojimo . Svi polako prave ekipe pojacavaju se a mi imamo 17 igraca na treningu od cekga je 7 iz prosle sezone sve ostalo su deca.. a sada izgleda ostao samo Slobo Ilic .. tesko nama sa njim ..
Lord Ajvar
Aj ti brate vodi, ja te pratim odmah ;)
nado
E moj "Srbi", dok ceo svet radi, dok se svi bore, demonstriraju za svaki santimeter svoga ili se organizuju vi cekate, cekajte , samo cekajte. Tako je cekala prosla generacija i? Sta dobise? Jadna buduca generacija sa vama "slabicima" i foteljasima. Meee meee. Kme kme. Ajde, sad reci, a sta ja kao pojedinac mogu...ajdee. Nemate vi pojma, atoliko potencijala imate.
Bojan
Steta za Cacanski Borac, koji ce se rasturiti, a pre samo nekoliko meseci bio je u vrhu nase lige, cak je mogao I do evrope, a onda su prodali sve sto su mogli, I pali na dno. Eto to je scenario za razbijanje jakog giganta, koji je Zvezdu isprasio sa 5 golova u mrezi. Tako je I sa Vojvodinom, a bojim se da ce I Cukaricki biti slabiji nego prosle sezone. Jedino ce Partizan biti u granicama normale, mada preslab u odnosu na Zvezdu, koja je kupila 6 stranaca I uz 4-5 koje ima, ima ce ih 11, sa jako dobrim kvalitetom.
Nado
Mi prodajemo sve za pare ali na kraju ce svi svatit da ima vaznijeg, ali bice kasno
steta
Bojane druze pa to syo ste isprasili miljenicu vas i kosta,sindrom Slobode iz Uzica...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.