Почетна / Фудбал / Супер лига

Голман Напретка: Партизан је уздрман, биће им контрапродуктивно да се ваде под Багдалом

Мало ко се надао да Напредак може да изненади Звезду на њеном терену. Остао је непоражен, могао и до целог плена
ФОТО: В. Марковић

Да је Вукановић још једном матирао Кахримана и повисио на 3:1, мислим да црвено-бели не би успели да стигну до изједначења. Нисмо, наравно, незадовољни бодом, али остаје и жал за победом – истиче голман Чарапана Никола Петровић.

Чувар мреже крушевачког суперлигаша је у неколико наврата одлично интервенисао и улио саиграчима додатну дозу самопоуздања.

Било је прилика на обе стране, много посла за голмане. Имао сам и среће у финишу, кад је лопта у два наврата за мало ишла ван оквира гола. Фортуна је била наклоњена и домаћину, па кад се поброје шансе, реми је ипак реалан исход. Била је лепа утакмица с четири гола, много узбуђења у оба шеснаестерца – констатује Петровић.

Пуношевац се враћа у Крушевац

Искусни нападач Братислав Пуношевац, иза кога је успешна сезона у Мађарској, могао би да се врати у матични клуб.

Тренер Ивановић жели освежење у навали, а Пуношевац је управо прототип нападача за којим трага.

Високи голгетер је у уторак увече требало да се прикључи Напретковим тренинзима, а већ у четвртак сарадња би могла да буде и озваничена.

Напредак има тежак жреб на старту, после мегдана са Звездом под Багдалу стиже Партизан. Име некадашњег клуба не изазива никакву емоцију, посебну инспирацију код Николе Петровића.

Напредак је мој клуб, Партизан противник као и сваки други. Трудим се на свакој утакмици да максимално добро одрадим посао. Покушаћу против црно-белих да сачувам своју мрежу, или бар примим гол мање него Шаранов. И, надам се победи!

Чувар гола крушевачког суперлигаша образлаже на чему базира оптимизам.

Успешно смо кренули и пробили лед, за разлику од нас Партизан је прво елиминисан из Европе, потом разочарао против Бачке и сигурно су црно-бели уздрмани. Покушаће да се ваде под Багдалом, а то може да буде и контрапродуктивно, јер ће наши нападачи имати више простора да се искажу. Уверен сам да ћемо успешно одбити све нападе Београђана и да ће Парни ваљак још једном зарибати у Крушевцу – не крије Петровић Напреткове амбиције у недељном дуелу.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Micura
E ti ces nam majstore platiti za sve. Za svih 300 minuta bez gola.zapamti to
Boban
Biće gusto,biće 2:0 za Napredak ;D
bices ti u utorak smiren
Ponadao si se ali demoliranje u utorak sledi!
D.P.
Kao vi niste ekipa za vadjenje ,uzeli bod Zvezdi i ofnah se k...A trebalo bi da zna ko preti Zvezdi ili Partizanu taj ispada iz lige.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.