Почетна / Фудбал / Супер лига

ФСС уважио жалбу, Спартаку три бода против Вождовца

Фудбалерима суботичког Спартака накнадно је додељена победа против Вождовца службеним резултатом 3:0 јер су гости на терен извели 15-годишњег Филипа Ступаревића
ФОТО: В. Марковић

Суботичани су на свом Твитер профилу саопштили да је дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије донела одлуку да Спартак освоји три бода у дуелу који је у првом колу Супер лиге завршен без голова.

Спартак је уложио жалбу због играња Ступаревића и позвао се на прописе ФСС да играч млађи од 17 година нема право да наступа за први тим.

Ступаревић, који је рођен 30. августа 2000. године, ушао је у 88. минуту утакмице и постао најмлађи дебитант у историји српског фудбала.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Bruka i sramota!
Logika
Normalno je da ih kazne, jer su prekrsili pravilnik, ali je jadno od strane Spartaka da ovako trazi pobedu, a ne na terenu. Njima smeta sto je klinac igrao fudbal. Nepravedno su kaznjeni prosle godine sa oduzimanjem bodova, ali ovo je bas zalosno
Stari delija
Neverovatno ko sve vodi klubove, zato nije ni čudo što nam je ovako kako nam je. Zar je moguće da niko u klubu ne poznaje propise.
ljubo
u revansu ce spartak da izgubi od vozdovca i svi zadovoljni a i ne izgleda ko 3 za 3
Pera
Grobar sam,ali kako je Partizanov Vlahovic mogao da nastupa sve do sad,a momak je 16 godina napunio 26 januara?
Realan
Zato jer je imao punih 16 godina i dozvolu lekarske komisije. Stuparevic niti je imao 16 niti je mogao da dobije dozvolu lekarske komisije upravo jer nije imao navrsenih 16 godina.
sale
Pa zato sto je imao punih 16 kad je debitovao!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.