Почетна / Фудбал / Супер лига

Спартак и Бачка добили дозволу ФСС да играју на својим стадионима

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије донео је одлуку да Суботичани и Бачкопаланчани могу ривале да дочекују на својим стадионима
ФОТО: fkspartak.com

Спартак Ждрепчева крв и ОФК Бачка добили су дозволу од Извршног одбора Фудбалског савеза Србије да ривале дочекују на својим стадионима у Суботици и Бачкој Паланци.

У Скупштини града Београда одржана је седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије, а најважнија одлука коју су челни људи Савеза донели једногласно и у интересу српског фудбала, односи се на ФК Спартак из Суботице и OФК Бачка из Бачке Паланке.

На иницијативу и молбу ових клубова, чланови ИО ФСС су закључили да после репрезентативних акција, Спартак и Бачка могу бити домаћини на својим стадионима.

Наиме, како су представници клубова објаснили, због великог оптерећења које трпи травната подлога на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду, односно високих трошкова „домаћинства“ у истом граду (превоз, карантин), али и веома малог броја навијача два клуба на трибинама „Карађорђа“, изражена је жеља да ИО ФСС у интересу фудбала омогући клубовима да буду домаћини у својим градовима.

И после извештаја у коме се наводи да радови на постављању осветљења добро напредују, чланови ИО ФСС су једногласно донели одлуку да ФК Спартак и OФК Бачка у наредном периоду буду домаћини у Суботици, односно Бачкој Паланци. У интересу фудбала, клубова и навијача у овим градовима.

Уз то су се Суботичани и појачали, из Војводине су довели голмана Александра Кесића и везисту Немању Ковачевића.

 

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nislija
smejurija,trebali ljudima odmah dozvoliti da igraju na svojim stadionima.ovako ih uskratili za nekoliko bodova.regularno,zar ne?
Fudbaler 1978
Fudbal se igra zbog gledalaca. Nije ni trebalo da igraju van svojih mesta. Kakve veze ima da li imaju reflektore? Najviše sam voleo da, odmah, posle ručka odem na utakmicu. Ma kakve veze ima vrućina? Kada je naš fudbal bio najbolji, kada su se rađali najveći majstori fudbala mečevi su igrani danju. Po meni je najvažnije da teren (trava) bude uvek na visokom nivou. Da igrači mogu normalno da igraju. Postavimo reflektore a teren nam liči na njivu. Kad padne kiša guske i patke se kupaju u baricama na centru i pored golova. Smatram da bi, u novembru i decembru, trebalo da se utakmice odigravaju danju. Zbog štednje struje, pre svega i zbog hladnog vremena.
grunf
Zato će Irci da vas otresu ko sline. Pred oba gledaoca
Armaturin angliterijanski tvit
Amaterizam all over.
MVP#14
Ali su mi presmesni sa engleskim na twitteru, pa ko bre njih prati iz inostranstva? :D

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.