Почетна / Фудбал / Супер лига

Ванић љут на судије: Знам како стоје ствари у српском фудбалу!

Тренер Металца, Ненад Ванић, истакао је да је утакмица кренула за његов тим како се само пожелети може
ФОТО: Н. Неговановић

Дали смо гол у 11. минуту, а онда се десило оно на шта сам упозорио играче током недеље. Радили смо на томе да спречимо покушаје Чукаричког из прекида, нисмо успели. Знали смо да је домаћинима ова утакмица „бити или не бити” да не могу одједном нагло да подигну квалитет игре и да су им прекиди најјачи адут. Заслужили смо више, међутим, победа Чукаричког је заслужена. Дао је гол више од нас и ја им честитам.

Упитан да прокоментарише ситуације везане за судијске одлуке због којих је протествовао, Ванић је конкретно рекао:

Код првог гола апсолутно не постоји фаул, био је више прекршај у нападу. Код другог гола, лопта можда није прешла линију а можда се из овог мог угла не види. Имали смо ситуацију где је играч узео „чисту” лопту, ударио противника можда несвесно руком. Међутим – старт је био без прекршаја, а судија је свирао фаул у нападу и дао жути картон. Све су то ситуације које вас у моменту иритирају, али, оно за чим ми можемо да жалимо су пропуштене шансе. Знам како стоје ствари у српском фудбалу, не може нико да ме убеди да не протествујем некад с разлогом.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dendara
Sta ce biti, Vanic sklonio iz ekipe svog pulena Stojanovica i odmah Metalac protiv Spartaka odigrao prvo poluvreme najboljeove ne sezone vec godine !!! Izgleda da mu je ''dupe'' u pitanju ?
Mile KS
Nas je Dragan drugi Murinjo :) NAPREDAK KRUSEVAC SAMPION
bebic04
Nikolic,Rastavac,Lalatovic,Veselinovic,Petric,Vanic,Zivkovic......tim redom po kvalitetu trenera.
Pera
Nikolic,Rastavac,Lalat i Nikolic Sladjan iz Rada!!!!
veljkokreveljko
Vanić, Lalatović i Rastavac trenutno najbolji treneri Super lige.
dendara
Lalatovicu i Rastavcu kapa dole kao trenerima i kao ljudima, ali ovom menadzerskom treneru Vanicu .....
dendara
Ovom strucnjaku su vecito krive sudije !!! Ima strasan vezni tandem Stojanovic, Mijic ..... nece boda uzeti do Nove godine...
Sale
U pravu si za Vanu, od 1 min kritikuje sudije!!! Ali mi nije jasno kako je mogao pomocnik da vidi jel prosla liniju?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.