Почетна / Фудбал / Супер лига

Раставац: Сад смо играли на овако добром терену, ко зна кад следећи пут

Милан Раставац је трећи пут заредом као тренер Радничког непоражен напустио стадион Партизана
ФОТО: Н. Неговановић

Задовољни смо што смо успели да прекинемо победоносну серију црно–белих. Није лако ни као домаћин доћи до бода против Партизана, камо ли на страни. Било је добрих ствари у нашој игри, генерално доста добра слика на терену даће нам подстрек за наставак сезоне. Планирали смо да освојимо 25 бодова за 14 кола, на бод смо од циља, можда га и премашимо – истакао је Раставац.

За успешан биланс у последња четири дуела у шампионату против Парног ваљка први стручњак Нишлија има само речи хвале за изабранике:

Леп податак. Звезда и Партизан су велики, имају боље екипе и увек је успех не изгубити од њих. Ми смо сад играли на овако добром терену и ко зна кад следећи пут.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Labud
Zemljoradnicki fudbal.
mirko
Bravo za odgovor Meraklija.
Meraklija
E pa gospodine Labude mozda Radnicki igra zemljoradnicki fudbal, ali kad ne pobedis takvu ekipu kako se onda zove ekipa koja ne moze njih da pobedi? Svaki kontakt sa protivnicima bilo je jaukanje ,dranje i napinjanje sudije !!! Ako si gledao utakmicu mozda si video napinjanje klupe Partizana na sudijske odluke . Izvini ako si mislio na zemljoradnicki fudbal sa strane Partizana ,prihvati moje izvinjenje .
AcA
Rastavac najbolji trenere nase lige. Cik neka probaju Nikolic ili Grof da imaju ove rezultate sa Radnickim ili nekim drugim timom.
novinarcici
a kup??
djenka
Mogli su grobari umesto Marka celavog da pazare Rastavca cosavog.
niš
Koji u je ne želi da vodi u Srbiji ni jedan drugi klub sem Radničkog. Ali vi to ne razumete. Izguglaj njegove izjave.
Ivan
Po mom mišljenju, najbolji trener u Srbiji.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.