Почетна / Фудбал / Супер лига

МОНТИРАНО ОКО 4.000 НОВИХ СТОЛИЦА: Нове инвестиције у Чачку

Нису се Чачани ове јесени увек намерили на јачег ривала, али досадашњи учинак од само једне победе обавезује играче да у неком новом расположењу, скупа са навијачима по истеку деведесетог минута комшијског дербија задовољни напусте градски стадион.
ФОТО: М. Ристић

Неће то бити једина радост која се готово претворила у праву новотарију. Изненађење, пријатно уз победу коју листом сви у табору Зебри очекује и најверније навијаче. На источној и јужној трибини монтирано је 3450 столица, у току су радови на хидроизолацији севера где ће бити постављено још 400 столица.

- Од 4.000 столица , колико је купљено у „резерви“ ће остати само 150 и градски стадион више неће имати ниједно место за стајање. Издвојена су и средства за уређење прилаза Управно пословном објекту, као и потпуно привођење намени службеног простора. Веома брзо ће почети радови на монтажи ограде спортског спортског комплекса, који уз главни, подразумева, помоћни као и терен са вештачком травом. Значајан део средстава за ову инвестицију од капиталног значаја за чачански спорт уз средства из градског буџета обезбедио је и НИС – истакао је начелник Градске управе за опште и заједничке послове Небојша Бежанић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Posmatrac
Jos samo travnata podloga da se zameni i da se postavi semafor i Cacak ce imati stadion za evro utakmice! Svaka cast za dobar posao.
Marko
Ovi natpisi na tribini su odvratni, BOR AC pa dajte bre, ako nema mesta za natpis nemojte ga ni stavljati, i ovo stavljanje navijačkih grupa, i još ovde u nekakav ugao...
Bojan
Ovo je za svaku pohvalu. Sledece godine kao drugoligasi imace dobre I udobne stolice, ali morace da se I pojacaju da ostanu u toj drugoj lizi, jer im ne gine scenario OFK Beograda, koji ce sledece godine biti zonas I igrati u jos nizem razngu. Otisli su svi igraci, adekvatni nisu stigli, a nisu pogodili ni sa kvalitetnim strancima. Tone Borac, dno je dotakao.....
Lord Ajvar
Nije bas tako, imalo je tekmi ove sezone na kojima smo morali bolje da prodjemo... Nesumnjivo da Borac ima najlosiju ekipu, ali zona je bas preterivanje (kontam da si mislio na srpsku ligu). Uz par dobrih pojacanja, mozda se odmah i vratimo iduce sezone u Superligu. Ipak je mala razlika izmedju prva dva ranga takmicenja u kvalitetu fudbala.
Labud
Vratite pivo na stadione!
Mare
Jer pivo zna kako nam je.
Lord AJvar
TAKO JEEEE!!! Ne pravi pivo gluposti na stadionima, budale ih prave!!! PRAVDA ZA PIVO!!!
Bgd
A teren oranica....
Lord Ajvar
izdvojen je novac za postavljanje nove trave. Samo nije vreme za postavljanje iste.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.