Почетна / Фудбал / Супер лига

ПОГЛЕД СА ЧАИРА: Трн у здраву ногу

Коме је и зашто пало на памет да усред сезоне и у налету борби такмичарске екипе за пласман у плеј-оф нуди Раднички на управљање другоме, иако клуб са Чаира има регуларно, ма колико да је неспособно, руководство?
ФОТО: В. Марковић

ПИШЕ: Тома Тодоровић

Нема мира у Нишу. Дешавања око Радничког и „кадровирања” појединих великих душебрижника и самопроглашених спортских радника, међу којима су многи градски функционери који себе сматрају богомданим, жељни да ведре и облаче и у нишком фудбалу, значајно су се одразила на атмосферу у екипи са Чаира.

Већ се приметило да се немир средином претходне седмице уселио и међу играче и код људи у успешном стручном штабу Милана Раставца, који је, то нико не може да негира, довео Раднички до неочекивано добрих резултата у претходних скоро две године, али и врхунских пласмана на табели Супер лиге прошле и ове године.

Коме је и зашто пало на памет да усред сезоне и у налету борби такмичарске екипе за пласман у плеј-оф нуди Раднички на управљање другоме, иако клуб са Чаира има регуларно, ма колико да је неспособно, руководство?

Зар тај неко, а зна се ко је и не заслужује ни да се помене, није могао да сачека крај јесење сезоне, па да онда сам и са кандидатима са којим преговара „спашава” нишки клуб?

Факат је да тај „неко” није „у тесну ципелу убацио каменчић да га жуља”, већ је „забио велики трн у здраву ногу” нишком Радничком.

Прст на чело морају да ставе и сви који су том „ неком” дали овлашћења и који су заједно са њим опасно заљуљали нишки фудбалски брод.

Клуб није њихов, клуб је градски. А они, иако су градски функционери, немају право да Раднички својатају као да им је дедовина и као да им је реномирани „Реал са Нишаве” лично власништво. То до сада нико није радио, не могу ни они.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milovan
Radnički ne treba nekome da bi sa njim oravio uspehe, da bi produbio ono što je Rastavac počeo, nego da može da bude interesantan i u vezi s kladionicama i sa svim ostalim mutivodama i secikesama srpskog fudbala....to je Srbija danas, tako da joj ni fudbal ne može biti bolje. ....verujem da sve ima rok trajanja....
Jedina evropska zemlja bez fudbalskog stadiona
Sve je to - iz supljeg u prazno, otprilike kao sto izgleda danas stadion Cair - mnogo ruzno. Pare su bacene, nije izgradjen fudbalski stadion. A mogao je. Tako i Radnici i nasi klubovi - mogli smo da budemo kao ostatak kontinenta - privatizovanih klubova, normalnih modernih fudbalskih stadiona, ali ne, okrenuli smo se samoupravljanju i kraduckanju na sopstvenu stetu.
Jedina evropska zemlja bez fudbalskog stadiona
Pioniri, osim partijske retorike niste nista opovrgnuli sto sam napisao. Zapravo ste potvrdili da ste samoupravljaci, s takvim razmisljanjem sigurno zivite na drzavnom budzetu kao i klubovi za koje navijate. Blejka i komentarisanje vesti na Zurnalu, a oko beda, ljudi robovi i zemlja bez cilja i najjadnija u svakom pogledu zbog komunizma koji nas je unazadio i moralno i nacionalno da se ne mozemo oporaviti 200 godina.
Labud
E moj gospodine, drug sigurno nisi, sve sto je napravljeno u ovoj zemlji kako valja, napravljeno je zahvaljujuci samoupravljanju, jednom od najznacajnijih ekonomskih alternativa "slobodnom trzistu" i dirigovanoj ekonomiji. Nije sramota ne znati, sramota je poricati ocigledno zarad ideoloskih verovanja.
Прикажи још одговора
Labud
Pa onome ko kroji tabelu. Zna se ko je. A nije iz Nis. Terajte sve sto vam Beograd namece, ili oni privremeno nastanjeni u Beogradu.
Johny
Tako je, kao što su preko Zbiljića sada ušli u Vošu, tako preko drugog Tončeva hoće i u Radnički, da bi imali još jednu filijalu za sklanjalice.
Carapan
E, komsije, komsije...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.