Почетна / Фудбал / Супер лига

Делије и Инвалиди у глас: „УЕФА мафија, Косово је Србија”, Звездини навијачи прозивали и ФСС!

Дисциплинска комисија ФСС казнила је недавно шампиона Србије Црвену звезду због транспарента против УЕФА који су истакле Делије на стадиону Спартака у Суботици
ФОТО: В. Марковић

Црвена Звезда је недавно кажњена због транспарента против УЕФА, због непримереног садржаја који су исписале Делије, клуб мора да плати 200.000 динара.

На мечу против Вождовца, са обе трибине чули су се повици упућени УЕФА. Делије и Инвалиди су углас певали „УЕФА мафија, Косово је Србија”

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radovan
Nije jasno dali su to PRAVI navijaci.
sone
ima zvezda para mogu da ih kaznjavaju koliko hoce anemaju para za igrace
v1ad
Bitno da se oni najmanje bave podrskom svom klubu i svojim igracima. To dolazi posle UEFA, FSS, Toleta, Kosova i ko zna cega jos.
Mikica
Lepo transparente pripremite kada igra reprezentacija a ne CZ. Neka kazne reprezentaciju.
Covke
Lako je u domacoj ligi skandirati i postavljati mini transparente, kad znas da te tvoj podpresednik Kokeza nece kazniti (sem simbolicno). Ako ste face trebalo je na medjunarodnim utakmicama svaki put isticati transparent! To je princip, ali tamo ste dobili po nosu i podvili rep!
lool
Pratio si nas ali ne bas najbolje...Niko rep nije podvio
Majko moja
Sreca pa ste vi tu da nas zamenite,samo sto vi govorite Kosovo je Albanija i mi smo njega deo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.