Почетна / Фудбал / Супер лига

Кикс Воше у Ивањици, Јавор изненадио Новосађане (ВИДЕО)

Нису гости из Новог Сада очекивали овакав расплет на Градском стадиону у Ивањици, поготово после вођства од 1:0.
ФОТО: М. Грујовић

Фудбалери Јавора савладали су после преокрета на свом терену екипу Војводине са 2:1 у утакмици 20. кола Супер лиге Србије.

Било је прилика на обе стране, но ни једна од акција није успевала да озбиљније угрози ривала. Нешто мање од пола сата игре требало је гостима из Новог Сада да додају гас и да изврше озбиљнији пресинг на одбрану Јавора. 

Ова агресивност исплатила се веома брзо. Већ у 29. минуту Трујић је прошао по левој страни, убацио центаршут у срце шеснаестерца, где је Филип Малбашић био спретнији од двојице дефанзиваца Јавора и лопту од стативу послао иза леђа искусном Ђогатовићу.

Била је ово црвена лампица за домаће да морају да крену офанзивније. Само пет минута касније имао је клуб из Ивањице слободан ударац са нешто више од 30 метара. У живом зиду стајао је само Трујић, док је читава одбрана Војводине подбацила.

Лопта је неометано дуго путовала кроз казнени простор гостију, а из другог плана се одлично убацио Бједов постигавши свој девети гол у сезони.

Стратег Новосађана Ненад Лалатовић ставио је у напад све расположиве снаге, али мрежа Јавора је мировала. Остали су гости без једног играча, пошто је Ковачевић зарадио други жути.  Нешто пре њега због протеста удаљен је и сам Лалатовић.

Осетила се ова бројчана разлика веома брзо. Само три минута касније, Милисављевић је донео велико славље свима на стадиону, када је у 90. минуту по други пут матиран голман гостију.

Овим поразом Војводина је омогућила Партизану да се осами на другој позицији, уколико црно-бели у недељу не изгубе од Чукаричког на Бановом брду. У наредном колу Јавор дочекује Напредак, док ће Војводина угостити Чукарички.

 

 

 

Семафор 20. кола Супер лиге Србије:

Петак:

Јавор Матис – Војводина 2:1 (Бједов 34, Милисављевић 90 - Малбашић 29)

Субота:

Борац – Радник 13,00

Металац – Вождовац 13,00

Напредак – Младост 13,00

Рад – Нови Пазар 13,00

Спартак ЖК – ОФК Бачка 13,00

Црвена звезда – Раднички 18,00

Недеља:

Чукарички – Партизан 16,30

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Istupi upravo,sponzori itd. ovo je namera to i neutralni vide a vi morate da pitate ove iz fss jel da igramo fudbal ili da se oma dodeli titula cz. ili p. pa opet kvalifikacije za ligu evrope na zimu da spremamo...dokle ove otimacine trpeti...25g. za dva kluba...pardon bio je i jedne godine jedan koji je dobio za zasluge ili usluge kako kome odgovara pa za te godine bi i u bundes,premijer i primeri osvojili titulu al ovde nam ni Mesi i Ronaldo zajedno ne bi pomogli..adios
Patrick
Smesni mi ovi Novosadjani,cim izgube odmah kriv sudija,i odmah dovedu regularnost prvenstva u pitanje,secam se da su kukali na sudjenje posle utakmice sa Lucancima,Nislijama,evo i sada.A kada ih je Zvezda na Marakani oduvala sa 4-1,a samo do kolo pre susreta sa Zvezdom bili su prvi na tabeli sa samo TRI primljena gola gola,onda je sve bilo regularno,i nisu kritikovali sudjenje,i gledajte cuda,Lalatovic nije komentarisao sudjenje i nije zaradio iskljucenje.
Marko NS
ovo je sport i nije problem ako mi izgubimo nego što se to stalno dešava kad god priđemo BG blizancima na tabeli
Patrick You are full of shit
Деране, видим да си се скроз по(д)енглезио, па лупаш ко отворен прозор на промаји. Ако, немој да се једиш, ниси ти крив-крива је природа.
slaninar
sve vise i vise navijam za regionalnu ligu. ovo vise nema smisla. na ocigledan nacin nam uzimaju bodove. svaki poraz sto smo imali je bio posle crvenog kartona. pa dokle? napravite vasu bg ligu i sidjite nam sa vratova.
cane
Poske ovog samo cu reci da je srpski fudbal sasvim zasluzeno na tom 28 mestu na listi UEFA, cak mislim da je i to mnogo i da ce ubuduce tonuti jos i dalje. Ocigledno da smo to i zasluzili kad se vidi kakvi odnosi ovde vladaju u savezu, sudijskoj organizaciji itd. Tuga. Ova liga definitivno gubi svaki smisao, dajte lepo da igraju samo ti vasi "veciti",da radpustimo i formalno sve ostalo i svo ce biti zadovoljni. Ovi tuzni i nebitni Lucanci su samo statisti i sredstvo, kao i Radnicki pre neku nedelju. Zna se cija je ovo rezija.
vragolan
""a tek ko sudi · 08 децембар, 2016 20:37 a sto sudi Bojan Nikolic , vec te vidim na tribinama Lalatovicu"" napisah ja lepo juce :)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.