Почетна / Фудбал / Супер лига

Братислав Живковић: Једини циљ Радника ће бити опстанак!

Дубоки траг и широм отворена врата, Братислав Живковић оставио је иза себе, након готово две године проведене у Вождовцу, а од ове зиме тренерску каријеру наставиће у Раднику из Сурдулице!
ФОТО: ФК Радник

Са челницима Радника сам договор направио још пре неколико дана, али је због празника то озваничено нешто касније. Иако је у оптицају било више опција, позив Сурдуличана је добио предност јер су изразили заиста велику жељу да дођем. Да верују у мене и желе озбиљан рад, сведочи и уговор на годину и по дана. Осим тога, овде имам доста пријатеља! И ја сам из овог краја – додаје Живковић, у улози наследника Милорада Косановића.

Већ добро зна и ко га чека у свлачионици.

Познајем доста фудбалера Радника, гледао сам видео материјале, а и јесенас сам против њих водио Вождовац. Како је из клуба отишао Николић, јасно је да нам је потребан квалитетан нападач, а веома је важно да међу првимa буду два везна играча, као и крило суперлигашког нивоа. Такође, било би добро да Адамовић и Мердовић остану, тренутно су под знаком питања. То је, међутим, већ на нивоу клуба. Много тога ће, свакако, да зависи и од тока прелазног рока.

Амбиције су посве јасне.

С обзиром на чињеницу да са 20 бодова држимо 13. позицију, овогодишњи циљ биће једино опстанак. Предстоје нам, зато, велики рад и борба! Све ћемо да подредимо резултатима – закључује Живковић!

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Несврстани
Као и победа црвене звезде, било да је у Сурдулици или у Београду, због чега је и склоњен Косановић, а доведен бивши фудбалер црвене звезде, сада тренер Братислав Живковић...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.