Почетна / Фудбал / Супер лига

Илић и Перовић у Новом Пазару, стиже и Кецап

По преузимању Новог Пазара тренер Небојша Вучићевић је изјавио да му је потребно седам до осам нових играча
ФОТО: С. Жупљанин

На помолу је и реализација првих трансфера. Дојучерашњи фудбалери новосадског Пролетера и ТСЦ из Бачке Тополе, Петар Илић и Ненад Перовић, јуче су тренирали са плаво-белима и сасвим су близу потписивања уговора.

Пред вратима Новог Пазара је и донедавни играч литванског прволигаша Судуве и капитен из најбољих суперлигашких дана - Адмир Кецап. Очекује се да у наредних неколико дана ови фудбалери и званично постану прве ласте прелазног рока, што потврђује и први помоћник Небојше Вучићевића, Дејан Димић:

- На корак су од клуба. До краја месеца и одласка у Црну Гору очекујемо још долазака. Све чинимо да се што пре појачамо и у комплетном саставу почнемо да радимо, како бисмо максимално спремни дочекали почетак борби за бодове.

Петар Илић (23) је нападач, јесенас је играо у Пролетеру из Новог Сада, а раније у Доњем Срему, ЧСК Пивари и бањалучком Борцу. Офанзивни играч средине терена Ненад Перовић (23) у каријери је играо у Триглаву из Крања, Јединство Путевима, Слоги из Краљева и БСК Борчи.

Фудбалери Новог Пазара ће крајем месеца отпутовати на најважнији део припрема у Улцињ, а не како је првобитно било најављено у Бар.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kako ste
Sta radite
Ilija
Ako se Kele vraća ima nade.
Fudbal je biznis
Ne praviti iste greske dovodjenjem starih i isluzenih igraca koje niko nece, dovoditi samo mlade i kvalitetne fudbalere koji se kasnije mogu dobro prodati i tako klubu omoguciti znacajna finansijska sredstva !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.