Почетна / Фудбал / Супер лига

Није хтео у Ниш: Стефан Илић на позајмици у Металцу!

Металац је уочи пута у Рафаиловиће добио велико појачање. Црвена звезда је послала на шестомесечну позајмицу доскорашњег омладинског репрезентативца Стефана Илића
ФОТО: Д. Вуковић

После 12 дана уводних припрема у Горњем Милановцу и контролне утакмице с Јавор Матисом (3:1), фудбалери су јутрос кренули пут Црне Горе. Биће смештени у хотелу „Гага”, остаће до 7. фебруара.

Пошли су голмани Немања Белић, Иван Костић и Марко Минић, играчи Петар Павловић, Саша Никодијевић, Бошко Допуђ, Владимир Оташевић, Срђан Симовић, Дејан Кораксић, Никола Стојковић, Александар Ивановић, Божидар Вошковац, Стефан Вукадин, Немања Младеновић, Бранислав Томић, Ерсан Ровчанин, Ивица Јовановић, Стефан Илић, Немања Вукмановић, Тарас Бондаренко, Никола Грбовић, Стефан Радојичић, Милош Мијић, Марко Николић и Александар Мартиновић.

Капитен Стефан Панић прикључиће се саиграчима 31. јануара, после повратка репрезентације из Америке.

Играче предводе шеф стручног штаба Ненад Ванић, тренери Бобан Дмитровић, Драгослав Недељковић и тренер голмана Раде Мијаиловић, физиотерапеут Мирко Миљановић и вођа пута спортски директор Владан Петровић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ksks
Sta je sa Milanom Stojanovicem?
Dendara
Stojanovic je pojacao MetalaC, OTISAO JE HVALA BOGU....
xxxx
radnicki nis ima sada sva prava prema igracu bez obzira da li je u zvezdi ili u nekom drugom klubu.
Zo
Pa onda je i transfer Pavkova nevazeci! U ugovoru je jasno pisalo 300,000 + Stefan Ilic, Radnicki treba da tuzi Zvezdu!
i dobro
sta sad? nije ispostovan ugovor,zar ne? sad su ga dali drugom klubu,a verovatno ce neko iz tog kluba u zvezdu! kako rece jedan covek pre par godina: kad zvezda bude prva,bolje ce se ziveti u srbiji! rece,i bi u pravu! samo je zaboravio da kaze ko ce da zivi bolje! izgleda samo crveno beli napredni ljudi!
meraklija trecepozivac
Daleko ti lepa kuca

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.