Почетна / Фудбал / Супер лига

Нови Пазар јачи за Крстића, Марковића, Поповића и Милојевића

Фудбалери Новог Пазара отпутовали су у Улцињ на други део зимских припрема, на црногорском приморју плаво-бели погон остаће 12 дана, за то време одиграће пет утакмица са ривалима који ће се одабрати на лицу места
ФОТО: С. Жупљанин

Пут Улциња ће и скоро сви фудбалери који су у јесењем делу првенства носили Пазаров дрес, наравно, осим оних који су међувремену  променили клупске боје. Ови играчи усагласили су ставове са руководством клуба и пристали на преиначење раније склопљених уговора. Поред седморице нових фудбалера представљених у петак од данас су у клубу и Милош Крстић, Иван Марковић, Младен Поповић и Стефан Милојевић.

Најпознатији од четворице новајлија је бивши млади репрезентативац Србије, Милош Крстић (29). Овај везни фудбалер коме је својевремено предвиђана бриљантна каријера бранио је боје Рада, Олимпик Марсеја, Ајачија, ОФК Београда, Јагодине, Туна, Неа Саламине, Диожђера и Радничког из Ниша. 

Нападач Иван Марковић (25) долази из пљеваљског Рудара, а пре црногорског елитног лигаша наступао је за Чукарички, Банат и Рад, извесно време провео је и у Јужној Кореји.

Младен Поповић (28) је пре три године носио плаво-бели дрес и то у време када је тренер Новог Пазара био управо Небојша Вучићевић. Из Пазара је отишао у Вележ, па у ужичку Слободу и Јагодину, да би од августа прошле године до повратка носио дрес прволигаша Инђије.

Стефан Милојевић (27) је играч средине терена, а каријеру је пре Новог Пазара градио у Телеоптику, Вождовцу и Борцу из Чачка.

Према речима челника Новог Пазара списак појачања није закључен, јер се очекује да се екипи у Улцињу прикључи још четири до пет великих појачања.

Експедиција Новог Пазара у Улцињу броји 31 особа. Уз тренера Небојшу Вучићевића, у њој су и помоћни тренер Дејан Димић, тренер голмана Сеад Глухавичанин, физиотерапеут Јасмин Џоговић и економ Сабит Ћорхамзић, као и 26 играча: Младен Живковић, Павле Нићифоровић, Славко Марић, Јовица Василић, Срђа Кнежевић, Александар Тасић, Ирфан Вусљанин, Милош Плавшић, Петар Илић, Ненад Перовић, Лука Синђић, Иван Марковић, Кенан Муслимовић, Александар Ђоковић, Мирсад Брунчевић, Лазар Пајовић, Денис Бишевац, Стефан Милојевић, Мехмед Авдић, Адмир Кецап, Мирза Делимеђац, Ермин Ибрахимовић, Ервин Качар, Фарук Бихорац, Младен Поповић и Милош Крстић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JA
LAPO LAPO
Napred plavi
Bice Pazar ponovo ozbiljan tim !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.