Почетна / Фудбал / Супер лига

Мишковић: Подршка Вуку Рашовићу

Упркос лошим резултатима у Напретку не размишљају о смени тренера, председник верује у брзо буђење

После најбољих 45 минута овог пролећа и вођства, које је могло да буде и убедљивије, у другом полувремену дербија, Напредак није био ни налик екипи која је јесенас пленила, била страх и трепет за све ривале.

Два експресна гола, очигледно су уздрмала домаће, али било је сасвим довољно времена за консолидацију и нови резултатски преокрет.

– Стојановић нам је срушио концепцију, као кулу од карата. Нисмо успели потом да поново успоставимо нашу игру, повежемо редове, све договорено у свлачионици као да нам је избрисано из меморије. Ни савети са клупе нису могли да нас освесте. Иако смо имали прецизне инструкције, а шеф Рашовић нам и у полувремену објаснио како да избегнемо евентуалне замке, није вредело – констатује Бојан Миладиновић, искусни дефанзивац Чарапана.

Да ли су повреде, пре свега, капитена Маркоског и још двојице везиста Бранимира Петровића и Шарца, који додуше јесенас и нису били стандардни, као и појачања Касалице и Видаковића, утицале на лошу пролећну серију. Или су поједини играчи после сјајних јесењих рола превише полетели или је можда промена тренера и система игре узрок, питања много, а адекватног одговора нема.

– Играли смо против Радничког у систему 3–5–2, као јесенас, па није вредело. Немам објашњење, заиста. Радимо одлично, нема кривице до тренера Рашовића, који има максималну подршку играча. Једноставно, мислим да су нас салетели малери и надам се да смо их у претходне три утакмице испуцали – закључује поуздани штопер Крушевљана Бојан Миладиновић.

Кад кола крену низбрдо, тешко их је зауставити, а неочекивано лоши резултати условили су бурне и негативне реакције навијача, усмерене, пре свега, ка шефу струке Вуку Рашовићу. Осим играча, има Рашовић и пуну подршку председника Марка Мишковића.

– Имамо одличну екипу, али и тренера. Само сплет несрећних околности је утицао да не стартујемо како смо очекивали. Ништа, међутим, није изгубљено, а само једна победа све ће променити на боље. Зато од играча и стручног штаба очекујем да дигну главе, знам да ће бити најбољи кад буде најважније, у плеј-офу – порука је првог човека крушевачког суперлигаша.

Илузорно је и очекивати да, после само три утакмице тренер буде смењен. Тим пре, јер Вук Рашовић на конто досадашњег минулог рада, заслужује „кредит”. На страну титула са Партизаном, да не зна посао не би успео Динамо из Минска два пута узастопно да одведе у групну фазу Лиге Европе. Који се српски тренер тиме може тиме похвалити?!

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera
Svaka cast Rasovicu za dosadasnje rezultate u karijeri, ali bi neki amater bolje vodio Napredak u ova tri kola od njega. Nije cak ni problem u losim rezultatima, veci je problem sto nedostaje bilo kakva koncepcija u igri i radu uopste. Paradoks je, sto bi za navijace FK Napretka, bilo bolje da je Radnicki "nagazio" do kraja i pobedio sa 5:1 na primer, onda bi sve bilo jasno odmah. Ovako bice jos malo mrcvarenja ...
misa tumbas
Kakav je bio ko igrac takav je i ko trener
Elektro Jakuza
namesteno za kladzu i vodi trenera kuci ako ti je dobar

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.