Почетна / Фудбал / Супер лига

Послушајте читаву конференцију Грофа: Божовић запретио одласком из Звезде (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће напустити функцију уколико доживи пораз од Војводине у Новом Саду, откривши да у клубу постоји опозиција која нарушава његов рад и целог клуба
ФОТО: Н. Неговановић

Први смо на табели годину и по дана, на прсте једне руке могу се пребројати наши порази. Шта би било да имамо десет бодова мање, да ли би ме стрељали. Ако изгубимо од Војводине одлазим. Идем да живим као нормалан човек – рекао је Божовић на конференцији за медије пред дуел са Војводином.

 

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
izgleda da je proradila savest ljudksa, jer ko bi radio u klubu koji je toliko povlascen da mu se i na mali utakmicama pomaze da se dodje do bodova ,bozovic je izgleda konacno to i uvedeo i shvatio da to znaci da je on onda manje(lazno)vredan. objavi admine imas li savest?
ljubo
konacno hvala admine vidis da nije tesko, a kako citam mnogi komentarisu cak i vredjaju ja samo iznosim svoje i misljenje ogromnog broja ljudi,izvinjavamo se ako vam se ne svidja istina i logicnosti
Era
Otisao bi ti da se ne plasis takozvanih vodja-kriminalaca sa Bezanije i Novog beogrda koji ustvari i vode Zvezdu.
Mirko Delija
Ma idi vise covece! Ni u jednom derbiju nisi isao muski na pobedu vec sve nesto bojazljivo kao i na ovom, kod jedan nula cuvas rezultat? Mani nas vise tvoje demagogije!
DRŽAVNI
Vraća se LALATOVIĆ !
Marko
Dolazi Mihajlovic iduce godine dotle ce Grof da vodi Zvezdu...Ma kakav Lalatovic,Prosinecki da bijemo te grobare....
Limanac
pa ko zna,već smo im"oterali"jednog trenera,Duška Bajevića pre deset godina

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.