Почетна / Фудбал / Супер лига

Раставац обећава најјачи састав против Партизана, терен на Чаиру као ливада!

Пауза је прошла због сусрета репрезентације Србије и Грузије, фудбалски Ниш и српски југ већ су окренути наредном великом мечу између Радничког и Партизана
ФОТО: В. Марковић

Играће се дерби у Нишу у суботу (18,30), а атмосфера се већ усијава. Разлог више је што Раднички игра одлично у наставку сезоне, а Партизан стиже после 23 утакмице без пораза у шампионату и у Купу.

Искористили смо паузу у првенству и за краћи одмор од три дана, али и наставили припремама за преостале мечеве прелиминарног дела шампионата. Чврсти смо у намери да изборимо повољну позицију пред плеј-оф, затим у доигравању покушамо да се домогнемо циљаног пласмана на међународну сцену – каже Милан Раставац, шеф стручног штаба Радничког.

Ипак, постоје велике разлике између претходних мечева Реала с Нишаве овог пролећа и предстојеће с Партизаном.

Остварили смо на шест утакмица четири победе, реми и пораз. Знамо да није исто играти с екипама које се, као и ми, боре за плеј-оф или плеј-аут, и с Партизаном, који бележи одличне партије и резултате за респект. Нас, без сумњи, чека велико искушење и прилика да видимо колике су могућности и квалитети наше екипе.  Једно је, ипак, сигурно с најјачим саставом изаћи ћемо на мегдан Партизану – каже Раставац.

Прошле јесени у Београду Раднички је успео да „откине” два бода Партизану, било је 1:1.

Будимо реални, одлично радимо и бележимо одличне резултате. Али, ипак су „црно-бели” у много бољој позицији и слове за једну од наших најбољих, најспремнијих и најубедљивијих екипа. Без обзира што смо домаћини и што ћемо играти пред препуним трибинама, знамо да нас очекује веома тежак посао. Наравно, учинићемо све да максимално ангажујемо и мотивишемо наше фудбалере, све друго показаће терен.

Чаир ливада од бетона
Травната подлога на Чаиру је највећа главобоља стручног штаба Радничког. На нишком стадиону и даље нема правог и адекватног решења за одигравање утакмица.
Терен је у очајном стању. Блатњав кад је киша, као сад, кад је суво време више личи на бетон ливаду, још и џомбасту!
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Calimero
Ja kažem za Antiprestoničara da je car,a vi uporno nećete to da objavite !!! Nepravda, pa to ti je ....
deka-cc
Zasto ne smete da objavite svaki komentar ? Zasto ne pisete o tome da ce to biti revijalni mec, da se unapred zna rezultat ??? Zasto ne smete da objavite komentar da je Ranicki morao da pobedi Backu da bi sada bodovi bili prepusteni partizanu !?
Miki-Gvelf
Da nisi i ti zalozio stan da bi se obezbedila licenca? Kako vas bre nije sramota, mislis da mi ulazimo u tudje svlacionice sa pitenjem: "Sta ste se rastrcali"?
МЕРАКЛИЈА
Неспорно да играте добро,али ваше добре игре са скупим појачањима, су уништиле омладинску школу која је требало да буде темељ за даљи опстанак клуба, доведена су појачања скупа, јер један Волков, Којић, Перендија и други који су играли у Партизану, и иностранству сигурно неће доћи за сићу да играју, и због тога су сви тренери омладинске школе напустили клуб, и деца су сада препуштена сама себи, а та скупа појачања су дошла да рехабилитују своје каријере, узеће новац и отићи. Чаир ће им бити само успутна станица.јер на лето чим добију мало јаче понуде одоше даље, па се питам са ким ћемо у Европу, док наша деца пропадају.Раставац, обрати мало више пажње на базу-децу клуба млађе генерације, има ту деца која завређују пажњу, само им треба добар рад, подстрек и мало пажње, ту је мали Дуле 99", Ћира 99 и још деце са којима треба озбиљно радити. Јер када ови оду шта ћемо даље, пита ли се неко у клубу.Са овим појачањима верујем да би сваки други тренер имао успеха.
A be Nis be
@MJ A Nikola Stoiljkovic koji igra u Bragi i reprezentaciji? On je rodjeni Nislija
MJ
A ti si neki roditelj sto stoji nedeljom iza pomocnog terena i gricka nokte i zamislja svog sina kao novog Andriju Zivkovica na kome ce tata zgrnuti milione? Ko kaze da su ta deca dobra? Osim Andreje Zivkovica nisam cuo da je neko iz Nisa u zadnjih 10 godina pa i vise napravio neku karijeru. Zasto mislis da deca koja nisu uspela da budu baza klubu godinama sada tek mogu da budu baza, sada kada je klub video da nema leba od omladinske skole?
grobar rs
Samo neka je teren dobar......
Pigeon
Pa nismo ni sumnjali...Ali, mi tako i volimo, jer samo jakim utakmicama mozemo da se koliko toliko spremima za Evropu! A secam se, ne tako skoro, izasao si protiv ovih raspalih sa pola standardnog tima...Cast je ipak, cast...ali svi uvlakaci i ne znaju sta je to....
niš
Evo ja koji pratim svaku utakmicu Radničkog se toga ne sećam pa te molim da me podsetiš kada je to bilo. Mi smo na svojoj strani nema zvezda partizan.
Calimero
A ti nisi car !!!!!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.