Почетна / Фудбал / Супер лига

Филиповић демантује кулоарске гласине: Нећемо пустити Звезду!

Први дерби у плеј-офу није имао жељени ефекат, остали су Чарапани без бод(ов)а на „Карађорђу”, понајвише због судијске неправде. Али нема времена за туговање, већ сутра се игра нови. Под Багдалу стиже рањени шампион.

Без обзира на пораз у вечитом дербију, не верујем да је Звезда уздрмана. И даље је лидер, шампион. С феноменалном резултатском серијом, достојном великана европског фудбала. С друге стране, иако је на дербијима код играча мотивација увек на вишем нивоу, припрема је као за сваку другу утакмицу. Спремамо се за Звезду, као што смо и за Нови Пазар, односно као што ћемо за сваки наредни сусрет – истакао је Иван Стефановић, један од тренера у Напретковом стручном штабу.

Изузев искусног дефанзивца Бојана Миладиновића, сви играчи су у комбинацији за стартну поставу.

Желимо да победимо, али Звезди се не прети. Знам да ће играчи дати све од себе, сигурно да има простора за оптимизам, али нећемо да се бавимо прогнозама. Уверен сам да ће навијачи уживати. Познато је да Звезда има велики број присталица у Крушевцу, армију навијача из целе Србије, позивамо зато све из Расинског округа, али и из других крајева, којима је Напредак у срцу да напуне трибине, да се у нашем храму јаче чује глас Чарапана – апелује на навијаче Стефановић.

А, у фудбалским „кухињама” бројне спекулације. Преовладава опција да ће Напредак препустити победу Звезди, милом или силом!

И у моје време је било таквих прича. Требало би навијачи да имају на уму да играчи живе за овакве утакмице. Победа над некадашњим европским и светским прваком подиже рејтинг, има посебну тежину у биографији. Дакле, нема ни говора о уступању бодова – јасан је спортски директор Бојан Филиповић.

СУДИЋЕ НИКОЛИЋ КАКО ТРЕБА

После судијске режије у Новом Саду, страхују навијачи да ће судија Бојан Николић „свирати” у Звездину корист.

Много су се арбитри огрешили о нас у овом првенству, али познавајући имењака из Крагујевца, уверен сам да ће суђење бити 50:50, како и треба – очекује поштено дељење правде Филиповић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

u_malom_prolazu
Secamo se mi kako je ta zvezda u zadnjem kolu ustila BSK iz Borce da ih pobedi na sred Marakane a mi smo ispali iz lige onda.. postena zvezda i posteni beograd sa malim bEto ce da dodje na naplatu sutra
Ronaldo iz MML
Tačno. I to preokrenuše posle 90. minutaa kada je bilo 1:0 za Metalac a minut kasnije pobeda Zvezde. Ono što ne mogu za 90 uspevaju za jedan minut. Lakrdija...
uzdam se
..u Vučinu.Živi bili pa videli.
Прикажи још одговора
Pigeon
Samo nesto da ti razjasnim. Pustio ih ofk (sa cuvenom namestaljkom), gde je sada ofk, ovo skorije, pustili slaninari i odmah su "pukli" (smena trenera, nisu vise sigurni ni za Evropu...), pustili ih brdjani, ostali su u plej-autu...Da ne nabrajam vise, pametnom dovoljno. valjda ste shvatili naravoucenije.
borkic
sigurno necemo da pustimo zvezdu, a 100% hocemo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.