Почетна / Фудбал / Супер лига

РЕДОВНА СКУПШТИНА ФСС: Лауреати Ђурђевић, Мажић и Лалатовић

Славиша Кокеза, председник српске куће фудбала, заказао је за данас Редовну Скупштину Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Дневни ред је испуњен, али сама седница не би требало дуго да траје, обзиром да су многа важна питања решена на претходној седници Извршног одбора.
ФОТО: Н. Неговановић

Пред делегатима Скупштине ФСС биће финансијски извештај за минулу годину, али и план рада за текућу. Осим тога на дневном реду биће и извештаји свих репрезентативних селекција, укључујући и најбољу која у квалификацијама за одлазак на СП чврсто држи прво место.

Биће речи и о побољшању инфраструктуре, односно изградњи националног стадиона. На ову тему озбиљно се говорило и приликом недавне посете Александера Чеферина, председника УЕФА, српској кући фудбала.

После официјалног, уследиће свечани део Скупштине ФСС, односно додела награда најперспективнијима и најбољима у категоријама тренер, играч и судија.

Ненад Лалатовић, шеф струке Чукаричког и селектор младе репрезентације Србије добиће награду за најперспективнијег тренера, док је у конкуренцији играча без премца Урош Ђурђевић.

Млади нападач Партизана ове сезоне дао је 19 голова у првенству и три у купу, а значајан допринос дао је и у пласману Орлића на Првенство Европе у Пољску.

Најбоља судијска тројка и ове године остаје иста. Милорад Мажић поново је без премца, баш као и његови помоћници Милован Ристић и Далибор Ђурђевић. Награду за најперспективнијег добиће Немања Гајдобрански из Новог Сада.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gičin ja
A GDE JE MARKO NIKOLIĆ (nije valjda lošiji od lalatovića)
Marko
Na pocetku godine bio u Sloveniji,nema uvjeta....ha,ha,ha,ha.....Lalatovic je vodio dobro Vojvodinu,Borac i sada Cukaricki....i postao trener reprezentacija,jedino mu mana po vama sto je Zvezdas.....
Labud
Lalatovic? Labud se grohotom smeje. Najbolja generacija je data tom dunsteru, koji prema njegovim recima, zeli sto pre da pobegne iz srBskog fudbala. Samo ko bi njega uzeo?
Marko
Tebe ce sigrno neko,lupetas,ko Maksim,za tebe je sigurno Nikolic.....najbolji.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.