Почетна / Фудбал / Супер лига

Обрадовић не преузима Спартак - Симовић: Милане, људи се вежу за реч...

Само неколико дана од информације да је Спартаk ангажовао новог тренер,а Милана Обрадовића, и да се на изузетно коректан начин разишао са досадашњим шефом стручног штаба, Андрејом Чернишовим, са севера Бачке одјекује нова вест.
ФОТО: Н. Неговановић

Милан Обрадовић неће бити нови тренер Спартака.

- Синоћ ме је звао Милан Обрадовић и рекао да не долази у Спартак и да је прихватио неку уноснију понуду другог клуба. Нисам могао да дођем себи. Све смо се договорили пре месец дана, пружили руку и дали одређена овлашћења Обрадовићу икао није званично постао тренер. Све смо радили у договору и припремил се за његов долазак – казао је председник Спартака, Драган Симовић, и додао:

- Долазио је Обрадовић у Суботицу 4-5 пута и све договарао са директором Ђорђевићем и спортским директором Дунђерским. Померио припреме клуба на Златибору, направио нови план припрема, разговарао са играчима, договарао нова појачања, убеђивао играче да остану у клубу,  једноставно бавио се клубом или је, како сада изгледа, само глумио. Због његових планова смо раскинули сарадњу са помоћним тренерима и тренером голмана и на његово инсистирање довели нове помоћне тренере, Брновић Ненада и Стојковић Милан, како би имо све услове за рад. Млад је човек Милан Обрадовић, млад је и тренер. Неискусан, али смо му хтели дати шансу. Сматрам да је оваквим поступком показао своје право лице и то колико вреди његова реч. Велика је мудрост у народним умотворинама. Рећи ћу смо једну, или само њен део. „Људи се вежу за реч...“. И на крају. Тешко је бити добар тренер, али је теже остати човек.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sever
Gajba nekom drzi priduke o ljudskosti i o reci.... E zemljo, otvori se!
Laki
Kaze dogovarao sa dir.dundzerskim pa ko njega smatra za ozbinjnog direktora.Terajte tog poltrona iz kluba.
Jos mnogo kaze nas narod
Gledaj ko kaže a ne šta kaže....
Суботица
У професионалном спорту се људи вежу уговором . Овде уговор очигледно није потписан, крајње аметерски делује управа Спартака
Ccc...
Upravo tako. Jeste tu i Obradovic ispao malo bezveze – ako cemo da vjerujemo svemu sto sad tvrde ovi iz Spartaka – medjutim, u poslovnom svijetu postoji samo ugovor. Ostalo je sve cisti amaterizam i tu ako je neko ispao "mlad i neiskusan", ispali su ovi iz Spartaka.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.