Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Биће још појачања, видећемо да ли Радоњић остаје

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић изјавио је да је задовољан што је екипа имала јаке ривале на припремема, јер је то најбољи начин да се спремно дочека старт Суперлиге
ФОТО: Н. Неговановић

Лалатовић је поручио да још има простора за једно или два појачања, као и да ће ускоро бити познато више око тога да ли Немања Радоњић остаје у клубу.

Све екипе имају врлине и мане, па и ми. Атмосфера у екипи је одлична, момци су у све више у успону форме и коректно су одиграли свих пет утакмица у Словенији. Нисмо имали тамо лаке мечеве, противници су били руски прволигаши Тосно и Амкар, Динамо Тбилиси из Грузије, али и у првенству нас чекају тешки противници – рекао је Лалатовић.

Према његовим речима за старт Суперлиге против Војводине неће моћи да рачуна на повређене Марка Доцића и Дарка Зорића, док ће се тек видети да ли Радоњић остаје у клубу.

Отишли су нам Срнић и Јевтић на почетку припрема, нисмо довели новог играча и могуће је да дође још један крилни и шпиц, јер ту имамо само Ожеговића, пошто Марко Шарић иде на операцију – истакао је Лалатовић.

Војводина и Чукарички отварају нову сезону у Суперлиги, у петак од 20 сати, на стадиону Карађорђе у Новом Саду.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Delija
Uka ako nadje pravog trenera bice ozbiljan tim
FkpCascais
Jel ume neko da mi kaze ijednog stranca da je Lalatovic doveo u klub koji je trenirao?
Bratic
Lalat je najslabija karika. Covek vodi samo sopstvenu statistiku i zanima ga rezultat i igraci koji ga uvek postuju i gledaju kao kralja. Voli iskusne igrace i slabo proizvodi mlade i sa njima radi. Motivator je dobar, prosecno vodi treninge, takticar i rad sa mladima slab, ne zna strane jezike i nije otvoren za sugestije.
FkpCascais
Bravo za komnetar, apsolutno na mestu, narocito oovaj zadnji deo, covek je limitiran. Da smo noormalna zemlja trenirao bi treceligasa i to bi mu bio plafon.
Zoranz
Lupas ko maksim po diviziji samo da bi nesto lupio. Procitaj sta si rekao.
Sarac
Zgazice Vosa Cuku u prvom kolu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.