Почетна / Фудбал / Супер лига

Ивановић добио Вошу и ишчекује позив Бачкопаланчана!

Под Багдалом је оставио трага за сва времена са шест узастопних суперлигашких победа први пут за 70 година постојања клуба, тако ушао у историју крушевачког фудбала.
ФОТО: В. Марковић

Под његовим руководством Напредак је, по оцени бројних стручњака, играо најлепши фудбал у Србији, после првог дела првенства био четврти, пред вратима плеј- офа.

Није Драган Ивановић остао у Крушевцу да заврши започети посао, пожурио је у сусрет новим изазовима. Није одолео позиву Војводине, тамо био представљен као тренер за будућност.

Потписао је уговор на пет година и сјајно стартовао, али идила није потрајала. После само седам утакмица, неочекивано је смењен! На крају се са Новосађанима, пре неколико дана, растао на Арбитражном суду ФСС. У ванредном броју „Фудбала” од 21. јула стоји да је уговор раскинут на штету клуба.

Током летње паузе било је речи да преузима ОФК Бачку. Нису из Бачке Паланке крили да им је Драган Ивановић највећа жеља. Још увек нису ангажовали шефа струке, а хоће ли Ивановић сада, пошто је дефинитивно слободан у избору новог клуба, преузети суперлигаша са стадиона „Славко Малетин Вава”.

- Видећемо – загонетан је Ивановић.

На питање: о чему се ради, јер био је већ виђен на клупи ОФК Бачке, одговара:

- Да бисмо играли запажену улогу у првенству и да бих преузео одговорност за жељене резултате, тражио сам од клупских челника да ангажују голмана и четворицу играча – двојицу централних штопера, везног и нападача. Изузев Шарца и Бјелоша, дошли су играчи из Српске и Прве лиге. Не кажем да не поседују потенцијал, али треба им времена да би се на прави начин уклопили у суперлигашке оквире. Што се голмана тиче, Јеврић и Лучић јесу талентовани, али потребан је искуснији чувар мреже. Станивуковић је био повређен и питање је кад ће бити спреман да стане на гол.

На потезу су, дакле, челници ОФК Бачке.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sz
sta je bilo sa reflektorima u backoj?
Kepa
Srecno Ivanovicu u nasoj Backoj.Odlican Trener.
Aloha
:D :D :D Čuj, NA ŠTETU KLUBA!? Ovakav epilog je bio jasan minut po potpisivanju ugovora sa Ivanovićem i to na PET GODINA! Čudi me da je izdržao sedam utakmica! Bajern potpiše Anćelotija na 2-3 godine... Možemo samo da se pravimo da smo iznenađeni, jer, realno, sve je ovo jedna loša obostrana gluma...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.