Почетна / Фудбал / Супер лига

Мијаиловић стиже до петка, Звезда ће га пријавити за мечеве против Краснодара

Срђан Мијаиловић се после четири године враћа у Црвену звезду! Најкасније до петка, а можда већ у четвртак, потписаће уговор. Реализоваће се једногодишња позајмица од Крила Совјетов, уз опцију откупа на крају сезоне
ФОТО: Н. Неговановић

Срђан Мијаиловић је у уторак отпутовао у Јарослав, у среду га очекује утакмица са Шињиком.

Налази се у такмичарском кругу за првенствени меч и тек по завршетку меча управа клуба из Самаре потписаће му дозволу за селидбу у Београд. Уколико не дође до обрта...

Не би требало да буде проблема на релацији клубова, али је и чињеница да још није ништа потписано. Играч је заинтересован да се врати у Црвену звезду, а већ наредне седмице чека га повратак у Русију и меч са Краснодаром у квалификацијама за Лигу Европе.

Мијаиловић ће бити накнадно пријављен, с обзиром да сваки клуб има могућност да дода једног фудбалера 48 часова пре почетка меча.

Морала је Црвена звезда брзо да реагује после повреде Јовичића, тренер Милојевић тражио је фудбалера сличног профила који би могао да се одмах уклопи у систем. Мијаиловић се наметнуо као најреалније решење, све ће бити завршено на обострано задовољство.

Мијаиловић (24) је Звездино дете, са свега 17 година постао је првотимац. Тадашњи тренер Роберт Просинечки видео је у њему огроман потенцијал, пружио му је шансу и све док се налазио на клупи имао је место у стартних 11.

Одласком Робија статус му је постајао лошији, посебно код Рикарда Са Пинта. Разочаран личном позицијом, отишао је раскидом уговора на штету клуба.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

UCZ
Mitar Mrkela zajedno sa trenerom Milojevicem odlicno radi svoj posao.Mićko je sa 19 godina bio jedan od najboljih igraca u ekipi.Za njegov status i odlazak iz kluba kriva je stara uprava i Sa Pinto.Te godine je vladalo opste rasulo u Zvezdi,ne zna se broj igraca koji su raskinuli ugovor na štetu kluba...Mada mislim da je Zdjelar bio bolje resenje,ako su mogli da ga dovedu.Sto se tice Rikardinja mislim da je dobar fudbaler(odigrava na prvu,ne vraca loptu u nazad,ima dosta solidnu tehniku...)vreme ce pokazati,ali ajde da ga ne pljujemo posle 3 utakmice...
UCZ
Mitar Mrkela zajedno sa trenerom Milojevicem dobro radi svoj posao.Mićko je sa 19god bio jedan od najboljih fudbalera zvezde.Za njegov status i odlazak iz kluba kriva je prosla uprava i Sa Pinto.Te godine nije se vise znalo ko vise napusta CZ na stetu kluba...Sto se tice Rikardinja mislim da je dobar igrac ne davi loptu,odigrava na prvi dodir...vreme ce pokazate
Tyrion
Vi ste svi veliki poznavaoci ove igre pljuvali ste sve redom koji su dolazili a za sada jedino brazilac nije pokazao kakav je igrac svi ostali su veoma dobri zato bolje da cutite posto ljudi koji prave selekciju u klubu to dobro rade!
Алекс
Срђан је добар фудбалер, кад год је играо гинуо је на терену, код Робија је био увек један од најбољих. Није сличан профил играча као Јовичић, али биће добра замена за њега...
trener
Mijailovic je pravi igrac,fanaticno borben, izvanredan u odbrani i izuzetno racionalan u organizaciji igre kada pocinje napad.Pravovremeno se postavlja,predvidja igru i zaustavlja napad protivnika a to Zvezdi treba narocito sada posle teske povrede izvanrednog Jovicica.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.