Почетна / Фудбал / Супер лига

Сакић: Ризикујемо животе играча

Седео сам на клупи на гостовању у Бачкој Паланци, смршао сам пет килограма – каже тренер Напретка Ненад Сакић
ФОТО: Н. Неговановић

Ненад Сакић, шеф стручног штаба Напретка, први је дигао глас због играња на великој жеги. После гостовања у Бачкој Паланци осуо је паљбу из свих оружја.

– Апелујем на људе који воде нашу Супер лигу да мало поведу рачуна о деци. Играти фудбал на 40 степени није хумано, ризикујемо животе играча. Седео сам на клупи, смршао сам пет килограма. Треба наћи неко решење за екипе које немају рефлекторе. Очигледан је проблем играња дневних утакмица по високим температурама. Неподношљиво је било на терену и на трибинама – открио је Сакић шта му је засметало упркос убедљивој победи на стадиону „Славко Малетин Вава” (4:1).

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

uključite mozak bar na sekund
Ajde šta lupetate više ?!! Smanjenje lige ??!!! Pa problem je u tome što je sad liga smanjena na 2 DVA tzv fudbalska kluba !!! Ostali klubovi su samo statisti u parodiji zvanoj "liga" Kakva i koja razlika je 10 ili 8 ili 12 ili 4 kluba ???!! Zna se ko uvek MORA da bude "šampion" (jedan od dva mutanta) zbog njih je reč privatizacija zabranjena. Protiv njihovih kriminalnih narkokartela ovo što se posprdno naziva državom "NEMA SNAGE DA SE BORI". Jel ima neko u FSS zaposlen a da nije pripadnik istih crveno ili crno belih svejedno. Sudijska organizacija ??! zvezda i partizan su kancer Srbije što se pre to shvati možda se i izleči počinjanjem od nule. Ko se ne leči kancer ga pojede - ubije. Uostalom pokušajte bar na jedan sekund da pogledate istini u oči i vidite koliko bi bilo bolje da ih nema. Da svaki klub iz nekog grada ima SVOJE navijače iz SVOG grada-mesta. A nestanaku ove količine bolesne mržnje koju proizvode ova dva mutanta zla da i ne govorimo !!!!!!!!!!!!
sz
moraju svi superligasi i prvoligasi da imaju reflrektore! pa u englesku sesta liga ima reflektore!
ss
Bravo !
Sasa
Kad budemo imali pravu ligu a ne politicku od 16 kluba moze se pricati o uslovima,ovako svaka liga preko 10 kluba je anti-sport!
dejan
Mozda samo Zvezda i Partizan pa da igraju u deset dobijenih?
crni
bas zaboli kokezu toleta i ostale fss za zdravlje fudbalera inace bi smanjili ligu finansirali postavljanje novih ravnih terena na svim prvoligaskim stadionima ili izbacili ove bez reflektora

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.