Почетна / Фудбал / Супер лига

Погледајте на шта личи травната подлога на Звездином стадиону (ФОТО)

Погоршање стања травнате подлоге на стадиону „Рајко Митић” било је видљиво и у дуелу против Бачке. Штета је да ће се у таквим условима одиграти меч са Краснодаром
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда је одлучила да сама сноси трошкове реконструкције терена и не би волели у најтрофејнијем српском клубу да морају на почетак радова да чекају 3. септембар.

У случају да се црвено-бели пласирају у групну фазу Лиге Европе и буду домаћини на премијерном мечу, термин је 14. септембар.

Инвестиција од око 140.000 евра
Управа Црвене звезде припремила је новац за обнову терена, према грубој процени за то је неопходно око 140.000 евра. Актуелни су и инфраструктурни радови на изградњи терена за млађе категорије.
Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aca
ovo liči na livadu,a ne na stadion
sumider moder
Kakav klub takav i teren.mozda je Mazic kriv.
Beda, ali 15 novih
Zar ce sa ovakvom njivom i protiv Rusa? Cekaju da drzava opredeli sredstva iz budzeta, valjda...
SNS United
dajte neki SMS broj,sta je to 140.000 u odnosu na 50 miliona duga.
Pravda
Za Zvezdu!
@czvbgd
Kada bi nezavisna komisija samo čitala izjave Terziča ovaj bi odavno bio u zatvoru. decembar 2015: Dug Zvezde 52,5 miliona! decembar 2016.godine: Zvezda u ovoj godini prvi put nakon mnogo godina poslovala u plusu. Prihpdovala 13,9 miliona, rashodi 12,8. Januar 2017. godine: Dug Crvene zvezde 37 miliona? Na koju foru alhemičari, ako je godinu počela sa dugom od 52,5 miliona godinu završila sa dugom od 37 miliona kada je prihodovala manje od 14 miliona? Kako je servisirala sve ostale troškove tokom godine, plate, ugovore, struja, voda, telefoni, održavanje terena, putovanja, hoteli, gotrivo... i ostali troškovi?Samo te tri izjave su toliko sumnjive da je revizorska komisija trebala da uđe u klub i nekoga zatvori!
Прикажи још одговора
Calimero
Definicija imaginacije : pametan i duhovit grobar ....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.