Почетна / Фудбал / Супер лига

Петрић: Број бодова Рада можда неће зависити само од нас

Тренер Рада, Гордан Петрић, рекао је да је задовољан резултатом, не и понашањем својих фудбалера у победи над Мачвом, и додао да његова екипа мора да скупи што више бодова до краја првог дела сезоне.
ФОТО: В. Марковић

Фудбал у Србији је такав какав јесте. Морамо да скупимо што више бодова. Од много ствари зависи да ли ћемо бити у горњем или доњем делу табеле до паузе, можда не само и од нас на терену – рекао је Петрић после утакмице у Шапцу.

Рад је савладао Мачву са 2:1 и тако у шестом колу остварио другу победу у првенству.

Петрић је казао да је због дешавања на терену и игре његових фудбалера „вероватно добио чир на желуцу”.

Рано смо повели, срећно смо давали голове и онда нисмо радили оно што смо се договорили. Мачва је после другог гола била бољи противник и није имала среће”, казао је тренер клуба са Бањице.

Тренер Рада је додао да је утакмица била лепа, борбена, са много добрих потеза.

Тренер Мачве Драган Аничић честитао је Раду на заслуженој победи.

Екипа која да више голова, самим тим је и заслужила победу. Ако хоћете да победите, морате да играте од првог минута, 75 минута није довољно. У циклусу смо трауматичних утакмица. Хвале нас како играмо добар фудбал, али то је фудбал за све около. Наш фудбал тренутно није добар – рекао је Аничић.

Он је навео да би Мачва имала много више бодова да има бољу реализацију и да у наредном периоду мора да се поправи како би изборила опстанак у првенству.

Рад ће у следећем колу Супер лиге играти против Чукаричког на Бањици, док ће Мачва гостовати Вождовцу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ангажовати психолога
Сад ћемо да непобедимо Чуку. Класика.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.