Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђукић: Бамби Тошић је наше дете, нека Ђурђевић да Звезди три гола

Ђукић је кратко прокоментарисао вероватни одлазак Уроша Ђурђевића после дербија и могући долазак Зорана Тошића, али и спекулације око Бојана Кркића
ФОТО: В. Марковић

Ђурђевић је наш играч и немам другу информацију. Против Видеотона је била претпоследња утакмица па је дао два гола, видећемо сад шта ће бити – уз осмех је алудирао Ђукић да је ред да се Ђурђевић сада три пута упише у стрелце.

Тошић је наше дете, интересантан је и добро би нам дошао. Што се тиче Кркића, у Партизану има хиљаду коментара и прича, незахвално је коментарисати. Нисам од тих који плачу за довођењем, радим са играчима које имам.

 

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gondza
Lomica dovjedite i tog Krkica nije on kriv sto mu nisu dali da prijedje kod vas Rusi su krivi jer mu nisu dali da raskine ugovor
FkpCascais
Sve sto vidim vec po komentarima ukazuje da je to spominjanje "nase dete" velika greska. I Kokeza govori o igracima kao da im je stric ili nesto a oni "deca". Kad ce doci dan da u Srbiji prestane ta moda "dece"§ Da li je uopste biitno cije je bio dete§ Sad je odrastao iskusan igrac, to je najbitnije. Kao kuriozitet, Bambi nije uopste nase dete. Kad je dosao kod nas imao je vec dve sezone na nogama kao senior, i to u Superligi. Dosao je u letu 2OO7. sa vec napunjenih 2O godina. Usao je odmah u prvi tim i bio standardan u njemu. Postujem Đukica ali je ovo bilo totalno nepotrebno. Hocemo da bude razlike među nasim igracima, oni koji su "nasa deca" od onih koji nisu§ Od trenutka od kad potpisu oni su svi "moji Partizanovci" i uopste me ne interesuje odakle su dosli niti da li im je tata dok su bili mali zvao Vucetica na Slavu ili nije.
Bili Piton
Nema tri ruke...
Peconi
Ne znam odakle im pare za Tošića i koji je njemu motiv da igra srpsku ligu?
hahah
jeste jeste "vase dete" od 21god. koje ste Oteli hajduku iz kule uz pomoc vaseg dzombe koji vam je namestao sve utakmice u kuli da se lagano setate.. ima nas koji dobro pamtimo sta ste radili i kako ste osvajali 6 titula za vreme onih vasih na vlasti!
FkpCascais
Boze me sacuvaj ovde svi imate internet a nema nikoga da sa samo jednim klikom proveri sta prica. Kakav crni Hajduk§ Brkas ga sa Fejsom sigurno. Bambi je dosao iz zrenjaninskog Banata u leto 2OO7., a godinu pre je igrao za Buducnost Banatski Dvor u Superligi 2OO5/O6. Dosao je u Partizan sa vec napunjenih 2O godina i prikljucio se odmah prvom timu i bio standardan te sezone. Sledece takođe, ali nas napusta na zimu. Objasnio sam ovo u komentaru kojeg mi nazalost ne pustaju.
Laza
Da Gaspromu nije odgovaralo da sponzoriše Zvezdu - on je ne bi ni sponzorisao.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.