Почетна / Фудбал / Супер лига

Војводина јача од проблема, играчи се не осврћу на дешавања у клубу

Презадовољан сам како смо изашли на крај с невољама, које су лако погубно могле да се одразе на наше игре и резултате – сија од среће Немања Суботић
ФОТО: В. Марковић

Као што је Војводина, брзо и неочекивано, упала у „црну рупу” (дебакл на свом терену против Спартака 0:5), тако је, још брже и супротно многим прогнозама, после тога нанизала три добра резултата и издигла се изнад нивоа воде.

Далеко од тога да су пребринуте све бриге, али да је екипа боља од оних који руководе клубом – у то нема никакве сумње.

На овај начин Немања Суботић, у суботњој победи против Напретка на „Карађорђу” асистент за водећи гол и стрелац ретко виђеног поготка којим је дуплирана предност, говори о серији добрих резутата Војводине у тренутку кад су јој многи предвиђали потоп:

После ремија против Вождовца, у Београду, уследиле су две узастопне победе, прво над Мачвом, а онда и Напретком, па зато с пуним правом могу да кажем да сам презадовољан како смо изашли на крај с невољама у којима се клуб нашао и које су лако погубно могле да се одразе на наше игре и резултате. Показали смо да, поред квалитета, имамо и менталну снагу.

Прво полувреме, у мечу с Крушевљанима, није наговештавло повољан расплет?

Нисмо га одиграли добро, као да смо одужили са испитивањем снага и дозволили да прихватимо ритам који је више одговарао гостима. На срећу, тргли смо се на време и у других 45 минута показали ко смо и шта смо.

Као да је водећи погодак Стефана Михајловића, којем је претходила ваша асистенција, екипи развезао ноге?

Имао сам срећу да, кроз три противничка играча, пошаљем идеалну лопту за Михајловића, а он је преостали део посла докрајчио лако и прецизно. То вођство као да нам је дало крила. Деловало је да нам је после тога отворен пут до коначног тријумфа.

Још кад сте након тога „бомбом” с 30 метара удвостручили предност?

Средином првог полувремена нисам успео да погодим где сам желео, а у новом покушају све се за мене идеално поклопило. У чистој ситуацији, јер нико од гостију није кренуо да ме блокира, опалио сам свом снагом и лопта је на моју радост одлетела где треба.

Војводини у психолошком смислу много значи што је серијом резултата преболела бламажу у сусрету са Спартаком?

Нема у фудбалу бољег лека од победа. Оне враћају осмех и учвршћују самопоуздање. Били смо на ивици понора, а тријумф против Напретка довео нас је на прво место на табели.

Поучно искуство?

Више него поучно. Не осврћемо се на оно што се догађа око нас, већ смо окренути себи, држимо се међусобно чврсто, решени да себи и другима докажемо да смо јачи од свега. Само да потраје овако – прижељкује Немања Суботић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

@Dečko, dečko
@Dečko, dečko sta pričaš ti,trenutno nas najbolji igrač, uz Avramovskog i Parka koji ce pokazati sta znaju..Avramovski uskače mesto dragog nam Jovančića,a Park vec ima mesto u prvih 11..tkd Rockov-Lakicevic,Renan,Veselinovic,Antic-Sanicanin,Avramovski,Vukasovic-Park,Subotic-Mihajlovic ,trenutacno najjaca postava Vose! Forza Vosa
Q W E R T Y
Svaka čast igračima i stručnom rukovodstvu,a sram bilo ove nabedjene igracice,koji umisljaju da su neko i nesto,ne govorim samo o terenu,vec i ponasanju van njega,tipican primer decko Jovancic,kupio sebi kapitensku i umislio da je neko i nesto,glava u nebesima,znaci zaokrte za 360..al dobro sta je tu je,dobro radite,dobro gazite,samo tako nastavite. PS:Jovancic nije moj kapiten! Napred Vosa!
saka
Rasterati sve Beogradjane,iz naseg dragog nam kluba.Nece nama biti beogradjanin kapiten.NS- AP Vojvodina ujedninjeno!Subota kralju,svaka cast tebi,najbolji nas igrac!Ti zasluzujes mesto pod suncem!
Mare
Subota je druže iz Bg-a!!!
oviedo
Svaka cast Subota,zasluzujes kapitensku pre onog Jovancica,decko zalutao u fudbal,neverovatno,odigra jednu utakmicu pa ga nema 10.Ti si pravi primer pozrtvovanja,izgaranja za dragi nam klub.Samo napred.
Dečko, dečko
Sve je to super, ali ti bi meni klupu grejao za sebičluk koji bi nam doneo 9 od 9 u zadnja tri kola. Dao si gol i imao asistenciju. Asistenciji je prethodila oduzeta lopta koja ti se odbila na noge, a posle je bilo lako. Smiri strasti malo, igraj timski, nije ovo srpska liga, ima još 10 igrača u timu koji igraju fudbal. Prestani da budeš sebičan i biće od tebe nešto. Sledeća je na marakani gde ćeš pokušati da se dokažeš kao individualac, u to sam siguran.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.