Почетна / Фудбал / Супер лига

КОНТРА – Миловановић: Гнусне лажи Ле Талека!

Шеф струке Лучанаца згранут тврдњама Звездиног штопера после сукоба са Владимиром Радивојевићем
ФОТО: И. Веселинов

Разочаран и, како сам тврди „згранут” био је Ненад Миловановић. Нису му биле по вољи речи са српског највећег стадиона, у одјави дуела са његовом Младошћу.

И не би да увија речи у целофан – избацила га из такта реченица Дамијена Ле Талекахтео сам да убијем Радивојевића”.

Нећемо подносити никакве пријаве, нити иницирати решавање случаја пред фудбалским органима. На њима је коначна реч. Питам се само како би Французи реаговали да је Србин тако реаговао у њиховој земљи. Није то ни толико битно, колико скандалозне тврдње и њихова тежина. Случај смо затворили, али преко њега, моје је мишљење, не сме тако лако да се пређе. Ово је срамота – појаснио је јуче Миловановић.

Дотакао се искусни Лучанац, годинама сведок дешавања на домаћим теренима, опсервације Звездиног штопера да је  „његова иструкција била да их шутирају, јер су очигледно љубоморни”.

Шокиран сам тим тврдњама. Никад у мојој 15-годишњој тренерској каријери ни реч нисам изустио фудбалерима на ту тему, нити неспортски командовао. Да ја потпирујем неспортске потезе, `ајте, молим вас. То нема смисла, нити везе са истином. Гнусна лаж!

„Досолио” је Ле Талек лични исказ тврдњом да је Младост „сеоски клуб”.

Не бих се, ипак, спуштао на тај ниво комуникације. Нека тај господин, у Звездином дресу, мало више пажње посвети својим партијама, поготово оној против Арсенала. Ваљало би да се сети како је реаговао код гола Енглеза и директно кумовао Звездином незаслуженом поразу – допунио је Ненад Миловановић.

НИ РЕЧ О СУЂЕЊУ

Ле Талек није искључен после ударања Радивојевића, а видео-анализа потврђује да је и Пешић код првог гола био у офсајду. У Лучанима на „задате теме” – мук.

– Нажалост, не смем да причам о суђењу – изустио је кратко Ненад Миловановић.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mikica
Ostrašćeni trener koji bi po svemu pre trebao da bude kasapin! Sada Le Talek i drugi, onomad PLavšić, pa dokle bre?!
Lucanac
Tako je Nesko! NAPRE|D| MLADOST!!!!
Mosquito
Malo,malo pa me zvezdasi iznenade i to negativno. Evo sada oni kanda neki stubovi srpstva a stite Francuza koji preti da ce ubiti Srbina. Zar vam je malo gol iz ofsajda, crveni Pavlovicu i nedosudjeni crveni Le Taleku? Zar vam je CZ vaznija od srpstva? Sta reci nego.......neki gnjili stubovi.
Jedan
Nesportski se poneo i treba da bude kaznjen, dobro kaznjen! Zvezdas sam, ali takvo ponasanje je neprimereno jednom profesionalcu, pogotovo sto igra u inostranstvu. Koliko god da je isprovociran bio, a bio je isprovociran bezobraznim startom coveka koji je isao direktno njemu u rebra iako nije bilo sanse da dodje do lopte, nije smeo tako da reaguje. A mozda jetrebalo i Leonardo pro[le sezone da bude kaznjen za udaranje igraca u glavu bez lopte?? Siledzija Everton??
grom
Neško legendo navikli oni na sklanjalice,čim im se neka ekipa ozbiljnije suprostavi odmah krenu napadi na tu ekipu i saopštenja.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.