Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Сад смо међу три-четири екипе које играју најлепши фудбал

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да је његова екипа од првог до последњег минута одиграла „како треба” против Рада и да му је испуњена жеља да победом заврши први део сезоне у Супер лиги Србије
ФОТО: В. Марковић

Можемо бити поносни и задовољни овим што смо урадили у ових шест месеци и овој полусезони. Све честитке на рачун мојих играча. Јако сам поносан на свој тим, играче, стручни штаб, сви смо заједно успели у свему овоме. Имали смо много проблема, много њих је отишло и много повређених, али играли смо леп фудбал. Сад смо међу три или четири екипе које су ове сезоне играли најлепши фудбал, а то је захваљујући квалитеним играчима који су испуњавали све што сам тражио – рекао је Лалатовић.

Фудбалери Чукаричког победили су екипу Рада са 3:0 у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.

Екипа са Бановог брда је први део сезоне завршила на петом месту на табели са 38 бодова, док је Рад последњи са 14.

Чукаричком сад фали два бода да буде трећа од напред, а била је трећа од позади кад сам дошао. Иза мене је психички јако тешка сезона и желео сам да се заврши победом. Срећан сам и поносан и само да наставимо овако. Заслужујемо да играмо Европу – рекао је Лалатовић.

Упитан зашто је био неуобичајено миран током вечерашње утакмице Лалатовић је појаснио да се видело да је његов тим ближи победи и да није било потребе много да води утакмицу.

Не дам им да се опусте и неки пут испадам смешан током утакмице. И мене некад буде после срамота, али за победу сам све у стању да урадим. Не занима ме ко ће шта да каже и мисли, мене само занима победа. Живим за то и желим да и моји играчи живе за победу. Друго ме ништа не занима, па ни ако испадам будала. Наравно, ја то за себе не мислим, битно ми је само да побеђујем. Опет кажем, све честитке на рачун играча – рекао је Лалатовић.

Лалатовић је пожелео Раду да остане у лиги.

Они као клуб то заслужују – рекао је тренер Чукаричког.

Тренер фудбалера Рада Слађан Николић истакао је да је најважније да се завршила полусезона.

Има доста да се игра и доста бодова је у игри, па је на нама да се појачамо искуснијим и напавимо баланс међу овим млађим играчима. Мислим да можемо да се изборимо за опстанак, јер смо били смо и у тежим ситуацијама. Свака част фудбалерима Чукаричког били су бољи од првог до последњег минута – рекао је Николић.

Такмичење у Супер лиги наставља се 17. фебруара.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Las
A "među jednom" (prvi) po napaljenosti limitiranog trenera.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.