Почетна / Фудбал / Супер лига

Вучић о нередима у Хумској: Одговараће сви за насиље, па и грађани Хрватске!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће одговарати сви који су учествовали у организовању и изазивању насиља током утакмице Партизан–Црвена звезда, без обзира на то да ли су грађани Хрватске
ФОТО: И. Веселинов

Не знам шта су радили не само хулигани, него и криминалци из појединих република бивше Југославије и неких других земаља, јер нису дошли да гледају. Учествовали су у организовању и изазивању насиља и наравно да ће одговарати. То што сте Хрват или грађанин Хрватске, не екскулпира вас од прекршајне и кривичне одговорности – рекао је Вучић у Хавани одговарајући на питање српских новинара.

Онима који у томе нису учествовали, захвалио се што су били и платили карту.

А они који су учествовали у нечему, они ће за своја злодела и те како да одговарају – истакао је Вучић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grunf
Bojim se da je ove doveo i platio isti onaj ko je ubacio "janjičare" i svog deliju "saleta mutavog" na jug Da je to onaj isti koji krije i čuva svog deliju koji je ubio Demira Jukića. Da nastavim niz ?
Mosquito
A Djenova?
Marlon
Gosin predsedniče.....a sta cemo za organizatorima svega ovog,sta cemo sa sudijama i sudiskom organizacijom,koji nisu nista bolji od ovih sto su se tukli po Jugu.....Gosin predsedniče jel vi vidite da sve sto iole valja u ovom nasem fudbalu ode iz zemlje zbog kriminala koji je ogrezao u fudbalu,ovo sta sudije rade i pojedini članovi uprava nasih klubova,nema ni na Madagaskaru.....Pa vas molim da sprovedete privatizaciju i da se izborite sa mafijom u sportu,rekli ste kao premijer niste imali snage za to.Dali sada kao predsednik imate snage da oterate mafiju,lezilebovice,politicare.itd..itd...iz naseg sporta,da se sport vrati sportistima,steta talentovana smo nacija...
gepard
ko sto su u srbiji uvek i odgovarali, hahahaha
Navijač
Nisam glasao za Vučića,ali ovog puta POZDRAVLJAM NJEGOVU ODLUKU!G,Vučiću,VREME JE DA DRŽAVA STANE NA PUT,DA SE VIŠE NE DOGODI OVAKVO S****,DA SE VIŠE NE PONOVI"DRON",Bogdan i u Italiju,Mišić na"marakanu"! SRBI DOSTA JE MRŽNjE AJMO ZA SRBIJU !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.