Почетна / Фудбал / Супер лига

Добри односи Партизана и Олимпијакоса: Црно-бели купујеу Здјелара!

У опцији и план Б, у виду позајмице с могућношћу откупа, као на примеру Марка Јанковића
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан је чврсто решио да везни ред, по многима „душу” тима, освежи Сашом Здјеларом.

Везиста Олимпијакоса, како ствари стоје, могао би да постане прво појачање Парног ваљка у зимском прелазном року!

На први поглед, ништа сензационално, златни Орлић с Мондијала за играче до 20 година на Новом Зеланду одавно се налази у тефтеру с потенцијалним новајлијама српског првака. Од децембра и спуштања јесење завесе подвучен је и дебелом линијом...

Новитет: Партизан жели да купи Здјелара! И, по свему судећи, има шансе и да успе у тој намери.

Црно-бели имају добре односе с руководством шампиона Грчке, појачане летос успешним трансфером нападача Уроша Ђурђевића из Београда у Атину.

На руку му иде и сјајна сарадња са Сашином менаџерском агенцијом... У Хумској, у стратегији оснаживања тима ђаком ОФК Београда, имају и план Б.

По већ демонстрираном, устаљеном принципу, успешном на примеру Марка Јанковића пре годину и по.

Здјелар би на Топчидерско брдо у уводу 2018. могао као позајмљени играч Олимпијакоса, са ставком да га Партизан на лето, после шест месеци, откупи.

Било како било, повише Аутокоманде, у пројекцији Ђукићевог тима кадрог да настави трофејни низ на домаћој и направи (нови) искорак на међународној сцени, као спону одбране и напада виде Сашу Здјелара. На дуже стазе!

Испоставило се, с великим плусом у односу на Радосава Петровића, такође дефанзивног везисте с радном књижицом у лисабонском Спортингу.

Шта то има момак из Падинске Скеле за разлику од Убљанина? Чак и да оставимо по страни што је шест година млађи, круцијално може да буде и лиценциран за Европу!

Тачно, играо је за Олимпијакос јесенас у Лиги шампиона, али с обзиром на то да су Атињани у конкуренцији Барселоне, Јувентуса и горепоменутог Спортинга завршили групну фазу на последњем месту, теоријски може да конкурише за црно-бели дрес у двомечу с чешком Викторијом. Признаћете, то није мала ствар!

И, најважније, Саша Здјелар је вољан да дође у Партизан. У пуној је снази, ускоро ће да напуни 23 године, свестан је да добрим партијама у Хумској, пред очима српске јавности и селектора, може да пређе замишљену линију резервисану само за велике – од талента до играчине.

Парни ваљак је бацио „рукавицу” Олимпијакосу и Здјелару, у нади да ће већ наредних дана чути двоструко, коначно „да”.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Pored Zdjelara, treba dovesti jos Gajica i Pavlovskog
oto fon schtuka
Svidja mi se ideja da se okupe "novozelandjani". Sa par pravih pojacanja mogao bi to da bude tim za velika dela, pa i velika evropska iznenadjenja.
Madjionicar
Da smo pametni kao sto nismo, to bi nam bio broj 1 prioritet vec par zadnjih prelaznih rokova. Vecina "Orlica" se jos uvijek moze dovesti za relativno malo, a tek prije par godina smo ih skoro pa sve mogli skupiti za sicu, ali sta ces kad u nasoj zemlji niko ne razmislja zdravo i napredno. To jest, oni koji tako razmisljaju, oni se guraju u stranu, a budale i nepismeni dobijaju funkcije i donose odluke.
Major Kursula
Kakv otkupa ugovora? Pa decko uskoro postaje slobodan igrac posto Grci raskidaju ugovor sa njim. Ja dizem obe ruke za njegov dolazak, jer je bolji od Jevtovica, a i moze da nastupa u LE za razliku od Race Petrovica kao sto rekoste.
Nebitan
Grobari dzabe se nadate on je veliki zvezdas, letos je uz zvezdinu himnu slavio pobedu nad vama a i izrazio je da mu je decacki san da zaigra u zvezdi
Petar
Ne znam o kojoj pobedi letosnjoj pricas.?
Ivan
Izvini, a koju to pobedu nad nama letos???
Прикажи још одговора
Drinkwater
Partizan i Olimpijakos su dva profesionalna fudbalska kluba pa ne vidim razlog zašto se ne bi ponašali kao profesionalci i imali dobre poslovne i sportske odnose. Fk Partizan u tom smislu nema nikakav problem, možda ga donekle ima samo Oly i to zbog pritiska svojih ultrasa koje opet pritiskaju njihova beogradska "braća" zbog nekakvog izmišljenog, smešnog i veštački stvorenog "bratstva" zasnovanog na istim bojama. Pazi molim te, iste boje! Brrr, sav sam se naježio, hahaha...  Oly je suviše veliki klub da bi sebi dozvolio blamažu da mu neko Lice s poternice i raznorazni beogradski kriminalci tipa "dr" Terzić i Ivan Bogdanov diktiraju i vode klupsku politiku. Potpuno isto mislim i za odnose zvezde i PAOKA koji takođe trebaju da budu nezavisni od "bratstava" njihovih huligana i probisveta. Tako da verujem da gazda grčkog šampiona ovog puta neće praviti problem Zdjelaru oko prelaska u Partizan.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.