Почетна / Фудбал / Супер лига

Канга неће у Гецтепе, Бердијев га опет зове у Ростов

Гелор Канга је добио понуду из Турске, али не жели да из Црвене звезде пређе у Гецтепе
ФОТО: Н. Неговановић

Према садашњем стању Гелор Канга ствари није заинтересован да пређе ни у Спарту из Прага, али није искључено да оде у Чешку.

Тренутно се највеће шансе дају опцији да Канга продужи уговор са Црвеном звездом до 2020. године, али и ту постоји одређени застој при дефинисању зараде и динамике исплате.

Руководство Црвене звезде спремно је и за варијанту да Канга остане, али и да попуни касу његовим трансфером.

Замене су увелико траже, али успеха у преговорима није било у великој мери и због чињенице да се не зна ситуација око Габонца.

Око Канге би јаснија ситуација требало да буде по повратку са одмора из Француске, очекује се да се појави на прозивци 9. јануара.

Курбан Бердијев је тренирао Кангу у Ростову и није га користио на терену колико се очекивало, али  то не значи да не цени његове играчке квалитете.

Још од пре неколико месеци је јасно да га жели у Рубину. Интересовање је ове зиме утихнуло, посао одложен за лето, али је тренер Рубина поново при ставу да му је Канга потребан за пролећне изазове...

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ICO
ako kanga podje zvezda nema sto da trazi u ligi evrope.
LOl
Ovima sto ugovori isticu na leto ce verovatno otici bez obestecenja..Pitanje je dal ce uopste nekog prodati ...Boaci je se samounistio u Evropi pogotovo poslednje 3 utakmice gde je imao 10 ozbiljnih sansi...Dobro je da je Zvezda prva na tabeli i da je u nokaut fazi,mozda je i najbolje da ovaj tim izgura do leta...ali to ce onda biti problem za kgalifikacije LS,jer ce otici 4-5 igraca...
Bobbie
Kanga ume sa loptom, to se vidi.Jak je u duelu, jak je sa loptom ume da pogodi ali je problem sto je drcan i zeljan samodokazivanja i vece plate.To oko plate je normalno to svi zelimo.Da li je mudro drzati nezadovoljnog igraca u tim to zna trener.Cinjenica je da odskace od vecine igraca nase lige ali isto tako njegov kvalitet je na nivou osrednjeg fudbalera i u Evropi pri duelu sa jacim klubovima ne pravi veliku razliku, mada i nemamo prilike da se ove godine borimo sa timovima iz LS.
Veljko
Pedja o cemu pricas bre Covek ume da zadrzi loptu odusevljavao me sa gradjenjem i deljenjem na sredini, hvali mu neki dribling ali to je igrac koga placamo 300000 e godisnje a ne 3 miliona , malo ukljuci mozak
Marko Petrović@Bobbie
Kaže „Bobbie“ da Kanga ume s loptom i da je jak u duelu. Ali druže „Bobie“ da li si video da je “taj Kanga, koji ume s loptom“, ikada predriblovao igrača, za ovih godinu dana, odnosno da je u situaciji „1 na 1“, izašao kao pobednik i pošao direktno na gol protivnika?! Ne, jer to se nije desili! A, Kanga navodno igra pleja! Svaka njegova druga lopta je pogrešno dodata! U toku utakmice izgubi od 10-20 lopti, vrati 4-5 lopti duboko na svoju polovinu. Stalno se okreće u mestu s loptom i usporava napade. Nerezonski šutira na gol protivnika, po 5-6 puta u toku utakmice i to više liči na ispucavanje lopte u ragbiju. U ligi Evrope je bio daleko najlošiji igrač Zvezde! Neka ga daju gratis bilo kome ako se uopšte neko i javi! Nije mi jasno ko može kupiti ovu neznalicu!
Прикажи још одговора
Marko Petrović
Sa Kangom ne smemo dočekati CSKA! To bi bilo pogubno! On je igrač na nivou Prve lige Srbije! Verujem da ne bi bio pojačanje ni za Proleter, iz N.Sada ili Dinamo, iz Vranja. Šta je pokazao u 6 utakmica lige Evrope?! Apsolutno ništa! Totalno neznanje i nemoć. Ovo takmičenje prevazilazi njegove limitirane mogućnosti. Ako ne želi da prihvati odlazak iz Zvezde, u neki navodno zainteresovani klub, dajte mu odrešene ruke kao što je dobio od Amkara, kada je dolazio u Zvezdu!
Pedja
Upravo tako, ja to isto kazem, ubedljivo najgori igrac u ligi Evrope, a sa najvecim primanjima. Rekreativci vise trce od njega. Andjelkovic pre predribla igraca nego on.
JA
Ma nemojte ga prodavati, neka ga do leta pa posle neka ide za dzabe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.