Почетна / Фудбал / Супер лига

Будите хумани: Вечерајте са играчима Звезде и помозите Исидори!

Јединствена прилика се пружа свим црвено-белим навијачима, да их прве звезде тима са Маракане изведу на хуманитарну вечеру
ФОТО: И. Милутиновић

Ова акција има за циљ да се сакупе средства за лечење Исидоре Павловић која болује од ретког тумора, Хочкин лимфома, за чији хитан третман у Немачкој је потребно преко 80.000 евра.

Ко понуди највећу цифру на интернет аукцији имаће ту част да га на вечеру изведу Вујадин Савић, Милан Борјан, Филип Стојковић и Немања Радоњић!

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ наставља са акцијом хуманитарних вечера после прве вечере са Мирославом Радуљицом.

Овога пута играчи Црвене Звезде одазвали су се позиву и пристали да проведу вече у друштву лицитатора који остави највећу понуду на аукцији путем интернета и тако помогне Исидори која има још само недељу дана да сакупи новац за лечење.

Исидори можете помоћи одмах уплатом на рачуне:

Динарски: 160-492869-40

Девизни: 00-540-0002489.1

IBAN број: RS35160005400002489117

Позивамо све људе добре воље да се укључе у акцију, да оставе своје понуде и да исто тако донирају за Исидорино лечење. Ситуација је критична, иако су припреме почеле, истог момента смо се одазвали акцији, овде нема изговора, морамо се сви дићи на ноге због младог живота. Ја се надам да ћемо ми сви заједно успети да се средства сакупе што пре – изјавио је голман Звезде Милан Борјан, подржан углас од свих саиграча који ће заједно са њим бити на вечери.

Због тога што је Исидорино стање критично и због тога што новац мора бити сакупљен у наредних недељу дана, аукција на сајту Лимундо је почела данас и трајаће наредна три дана.

Вечера и дружење са хуманим фудбалерима Црвене Звезде заказана је за суботу, 13. јануар увече од 19 до 20 часова у једном београдском ресторану.

Јуна месеца 2016. године, Исидори је дијагностификован редак тумор, Хочкин лимфом. Након тог открића, ова млада девојка пролази кроз шеснаест хемиотерапија и двадесет зрачних терапија.

Нажалост, времена више нема и потребно је у року од недељу дана сакупити 80.000 евра да би Исидора шансу за излечење нашла у Немачкој.

Сви се могу укључити у аукцију за вечеру са фудбалерима Црвене Звезде и оставити своју понуду на следећем линку:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/Humanitarna-vecera-SA-IGRACIMA-CRVENE-ZVEZDE/62739233

Исидора поседује СМС број за помоћ, али га нећемо објавити јер је новац од порука доступан тек кроз два месеца, а време је једино што Исидора нема, али има нас и молимо Вас да донирате средства на наведене рачуне и тако јој помогнете у њеној најтежој борби.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sbone
DRZI SE MALENA !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.