Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан: Евертоне, хвала на свему, много среће у даљој каријери

Бразилски фудбалер Евертон Луиз напустио је Партизан и прешао у редове италијанског прволигаша СПАЛ, дефинитивно је потврђено из српског шампиона
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан је, шест месеци пре истека Евертоновог уговора, одлучио да 29-годишњем фудбалеру изађе у сусрет и омогући одлазак на Апенине.

ФК Партизан се захваљује Евертону на свему што је урадио у протекле две године за црно-беле. Желимо ти пуно среће у даљој каријери – наводи се на званичном Твитер профилу црно-белих.

Београдски медији пренели су да Евертонов трансфер износи 600.000 евра, с тим да 15 одсто, односно 90.000, иде његовом бившем клубу Сент Галену, што је договорено приликом преласка у Партизан.

Евертон је међу црно-беле стигао у јануару 2016. године, одиграо је 72 утакмице и дао три гола, међу којима је један у вечитом дербију и освојио једну титулу и два Купа.

Током каријере играо је за Понте Прету, Палмеирас, Марилију, Брагантино, ЦРБ, Сан Луис, Крисијуму и Лугано.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vidim sve
Spade tim na dva slova Stojketa i Tošića. Bravo za Ilijeva on kao da je najjače pojačanje za Zvezdu. Ostali nisu nio za čistače ulica.
Kasi
Putuj mali, prgavi kasapine.
Knego
Jedno veliko HVALA! A otišao si za male pare.
@Knego
Pa Knego ta buva o samo 600 hiljada je trebalo samo svajcarce da prevari zbog procenta a ne i tebe. Italijani su lopovi, taman kao i nasi, ostatak je sredjen u kesu.....a ko zna koliko su i ovi nasi uzeli.
Zole
Ovako mi nije bilo krivo ni kada je prodat Leonardo... Everton je bio jedan surovi profesionalac, uvek je davao sebe na svakoj, ali svakoj utakmici, bilo da je rec o pripremama, kupu, Evropi... Ja pamtim samo jednu njegovu slabu utakmicu , protiv Olimpijakosa letos u Bg, na ostalima je bio fantastican!! Ovakvog pit bula nismo imali od Zuke, i pitanje je kad cemo dovesti njegovu pravu zamenu, ako takav igrac uopste postoji a da ga mozemo priustiti... Sve najbolje maestro, pomozi Spalu da ostane u ligi a na leto pravac Fiorentina, Udinese,Torino...
Луциано
Ма бре пустите више Евертона ни први ни последњи одлазак . Толико је бољих играча од њега прошло кроз клуб да није вредан помена .само један играч о коме мора да се говори узвишено је легенда и мит ДРАГАН МАНЦЕ и нико више .него гледамо шта даље директоре где су појачања ! Даје изјаву како ће још на почетак припрема доћи они који су замене . Формула 3 је да само три играча могу бити лиценцирани за Чехе .где су директоре кондициони део припрема пролази ако? И дођу биће неспремни па ћеш онда да плачеш као и за суму није прошао припреме .а шта раде Чеси довели појачања почели припреме пре партизана играју утакмице итд. А Партизан од свега тога ништа .Илијев је рекао два играча за напад и један з.везни .од тога ова два навалама су странци . Па бре директоре ти не можеш да доведеш из Спартака играча камоли из иностранства .најбоље би било да је на почетку припрема рекао проветрићемо тим убацити младе и то је то тачка .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.