Почетна / Фудбал / Супер лига

Војводина измирила дуговања, може да региструје играче, прва провера против Рада, представљени Езе и Путинчанин (ВИДЕО)

Фудбалском клубу Војводина је укинута забрана регистровања нових играча. Новосађани су на свом сајту истакли да су измирили све обавезе које су условиле увођење забране
ФОТО: М. Ивановић

Војводина је измирила раније обавезе, те сад може несметано да региструје нове играче за наступе у Супер лиги и Купу Србије у наставку сезоне.

Новосађани се већ увелико се припремају за оно што их очекује у другом делу сезоне, а одиграће и прву пријатељску утакмицу ове године, у суботу, од 13 часова, ривал црвено-белима биће Рад, а меч ће бити игран у спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Због лошег стања терена у ФЦ „Вујадин Бошков”, екипа Војводине већ неколико дана тренира у комплексу ФСС у Старој Пазови, где ће и наставити са радом све до поласка у Турску 25. јануара.

Нови фудбалери Војводине Езе Винсент (24) и Марко Путинчанин (30) су званично представљени у ФЦ “Вујадин Бошков” у Ветернику.

Винсент је задужио дрес „старе даме” са бројем 93, а Путинчанин, доскорашњи везиста Вождовца, играће у дресу Војводине са бројем 77.

Председник ФК Војводина Душан Влаовић изразио је задовољство због доласка ове двојице играча, али и открио још неке актуелности у вези са радом клуба.

Пре неколико дана, потписали смо први професионални уговор са нашим омладинцем Гајићем, који је био на позајмици у Цементу, а потписали смо и нови уговор са капитеном Јованчићем у трајању до лета, што такође сматрамо великим појачањем, имајући у виду да је то била велика жеља тренера Столице. Од Езеа и Путинчанина много очекујемо и сматрамо да ће бити истинска појачања на својим позицијама. Јуче смо скинули суспензију коју смо имали од стране ФСС и сада можемо нормално да региструјемо нове играче, а да напоменем и то да су сви првотимци нашег клуба јуче и данас добили све плате које им припадају, закључно са децембарском – изјавио је Влаовић.

Марко Путинчанин је у Војводину дошао из Вождовца, има 30 година и игра на позицији задњег везног играча.

Велико ми је задовољство што се налазим овде у овом тренутку. Војводина је реномирани клуб, један од три највећа у држави и биће ми задовољство да будем њен члан. Потрудићу се да дам све од себе и допринесем успесима Војводине у наредном периоду – изјавио је Путинчанин, који је потписао уговор у трајању до јуна 2019. године.

Од Езеа Винсента навијачи очекују да буде право освежење у нападу “старе даме”.

Од првог момента када сам постао члан Војводине, уверио сам се да клуб функционише врло професионално. Ту сам да дам све од себе, као што сам увек и давао у свим својим претходним тимовима, и надам се да ћу заједно са својим новим саиграчима успети да остварим добре резултате за Војводину – рекао је Езе.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lale
Eze Vinsent ce biti bolji od Abubakara! Povuceniji je i nije egocentrican i sebican poput Abua, nesto je nizi, ali bolji tehnicar od njega. Treba ga podrzati i dati mu sansu, kao i Stolici koji hrabro pravi tim i sam bira igrace, oduperici se savetima ljudi oko kluba. Vezba se igra kroz posed, presing i uigrane akcije.
slaninar
pa jer jeste
FkpCascais
A zasto da bi pohvalio Ezea moras da pljujes Abua? Otkud to da je Abu egoceentrica i sebican? Boze svasta....
Milan
Dobra pojačanja ali teško Voša može dobiti trku za Evropu sa Čukaričkim,Spartakom,Radničkim i Napredkom,koji ove sezone igraju daleko bolje a imaju i kvalitetnije timove.Jedini spas Lalama bio bi pehar Kupa ako se Večiti smiluju.Ali i to vrlo teško.
007
BRAVO ZA EZEA I PUTINA ,još jedan levi bek i cfor za ovaj rok i stigki smo na EVRO DOK a ko što je Vlaović reko klub će uz pomoć sponzora, kad već fss ne ispunjava obećanja ,napraviti od jednog od 7 terena u FC VUJADIN BOŠKOV, jedan sa veštačkom travom a nadam se da će i grad ,pošto nam nije vraćen stadion u vlasništvo ko privilegovanom bg. dvojcu,završiti i konačno pokriti ceo stadion..SREĆNO I BERIĆETNO
Ika
Dovesti Mateus Limu Cruza, Zoric Darka i Aleksandra Filipovica i zatvoriti prelazni rok!
Žeza
Bravo uprava. Napokon lepe vesti iz velikog kluba. Valjda će ovako biti i u budućnosti da VOJVODINA postane ozbiljno uređen klub. Nije problem gubiti utakmice problen je kad je klub loše organizovan i navjači tada gube nadu. Ovo je nešto što diže nadu vernim navijačima.NAPRED VOJVODINA !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.