Почетна / Фудбал / Супер лига

Звездина борба са ветром на јутарњем тренингу на Кипру (ФОТО, ВИДЕО)

Првотимци Црвене звезде, први пут по доласку у Пафос, морали су да понесу „шушкавце” на тренинг како би успели да без проблема спроведу у делу све задатке који су пред њих постављени
ФОТО: ФК Црвена звезда

Јак ветар који је у појединим тренуцима достизао брзину и до 30 километара на сат није успео да заустави црвено-беле да пуним интензитетом раде на највећем стадиону у Пафосу.

Током тренинга је било доста шале и на рачун кише која је престајала и поново почињала да пада готово на сваких пет минута током преподнева.

Оно што је нашем стручном штабу било најбитније јесте то да је терен Пафоса одлично припремљен и да лоши временски услови ни на који начин нису утицали на њега.

Захваљујући томе тренер Милојевић је могао да, са својим играчима, успешно спроведе у дело све испланиране вежбе.

Црвено-бели су на почетку тренинга, распоређени у четири линије на терену, увежбавали пас игру. Испуњавали су различите задатке са лоптом, а између серија лагано су истрчавали од ивице једног до другог шеснаестерца.

Након тога уследили су већ стандардни окршаји између играча подељених у четири тима. Свака екипа имала је задатак да у међусобном окршају  што дуже сачува лопту у свом поседу.

У паузама између вежби играчи су се забављали тако што су са пола терена покушавали да погоде пречку једног од голова и том приликом показали изузетну прецизност.

На крају тренинга Звездини првотимци су трчали у групама, а иако је реч о припремном периоду, они су уз много смеха направили такмичење. Свако је желео да обележену дистанцу заврши као први у својој групи.

Оно што радује, осим чињенице да су сви здрави и да се добро осећају, јесте и то да се новајлије врло брзо уклапају у екипу, нарочито Бен, који је показао да, поред играчких квалитета, има позитиван карактер и добро се слаже са свима.

Док је већина играча пратила инструкције тренера Милојевића на терену, голмани су и овог пута имали свој интензиван тренинг под вођством тренера голмана Душана Гашића.

На сву срећу повреде нас заобилазе, сви се одлично осећају. Радим са тројицом изузетно искусних голмана који су прошли већ много припрема, за њих ово није ништа ново. Изузетно лепо сарађујемо, све што се као задатак постави пред њих максимално фокусирано и одраде. Одличан пример дају младом Александру Станковићу, који им већ сада добро парира. Овај први део припрема је базиран на раду са лоптом, као и на комбинацији снаге и издржљивости, уз незаобилазне техничко-тактичке елементе. Са тиме ћемо завршити рад на Кипру, а када пређемо у Турску имаћемо ситуационе тренинге – рекао је Гашић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Terzicu i upravo
vratite Kataija u klub da zameni kangu, boljeg igraca od njega ne mozemo naci na toj poziciji!
Zvezdaš
Konačno smo postali ozbiljan klub sa vrlo ozbiljnim timom.Mislim da bi uprava trebala da zadrži što više igrača do leta sem onih kojima ističe ugovor a ne budu ga hteli produžiti.Videćemo kako će se Ben uklopiti.Nisam imao lepo mišljenje o njegovom dolasku ali kroz par treninga sam uvideo da možda grešim.Dolasci Vukovića, Lazovića,Jevtovića i Aleksića bi bili prave transfer bombe ali koliko je to realno videćemo.Ako zadržimo većinu igrača na okupu(Adžića,Srnića,Račića,Boakyea, Donalda i Le Talleca) onda nam možda bude trebalo još samo jedno pojačanje do kraja prelaznog roka,na pozijici ofanzivnog veznog.Nadam se da ćemo na proleće biti još moćniji nego jesenas i proći CSKA koji ne prestavlja preozbiljnu pretnju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.