Почетна / Фудбал / Супер лига

Шаранов стиже на Чаир

Искусни голман Земуна пред потписом уговора са руководством Нишлија
ФОТО: Н. Неговановић

Најзвучније зимско појачање нишког Радничког могло би да буде на позицији голмана. Бојан Шаранов (30) на корак је до потписивања уговора са суперлигашем из града на Нишави.

Шаранов је стајао на голу ОФК Београда, претходно, као талентованог чувара мреже, Романтичари са Карабурме позајмљивали су га на каљење Мачви и Бежанији. Минуле јесени бранио је боје Земуна, у каријери је остало записано и да је чувао мрежу Партизана, а интернационално искуство стицао је у екипама Макаби Хаифе, Ерготелиса и Карабаха.

Преостаје да се утаначе одређени детаљи и Бојан Шаранов би одмах после озваничења сарадње, потписивањем уговора са Радничким, био на располагању Бобана Дмитровића, наследника на клупи у клубу са Чаира, после растанка управе Нишлија са Миланом Ђуричићем.

Раднички је од јуче на припремама у Анталији.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Durlanac
Pa ovako je doveden i Krznanić pa nije branio. Nis ima dobru golmansku tradiciju, nema potrebe da se daju pare za golmane "sastrane".
Durlanac
Pa ovako je dosao i Krznanić pa nije branio.
мераклија
то је тај **дрим тим*** са којима ћемо да се такмичимо у УЕФА лиги **стараца**-док наша деца и таленти пропадају.
Gospodo iz OFK Radnicki
Okanite se vise olajavanja i gledajte svoja posla. Ako neko dete vredi, brzo ce u neku fudbalsku skolu ili put Beograda, tako ili se predstavite punim imenom i prezimenom, ili odite pravo u klub, pa im recite sta zelite. Ova kuknjava inkognito preko sajtova, samo govori o vasem karakteru.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.