Почетна / Фудбал / Супер лига

Немања Антонов: Победимо ли Плзењ, водим све на Сланинијаду у Качарево!

Одиграћу боље и стандардније, показаћу Гробарима зашто су били срећни због мог доласка – рекао је Антонов
ФОТО: ФК Партизан

Стални констраст: „први се мачићи бацају у воду” и „ако се по јутру дан познаје”, често су знали да искриве почетну слику, на примеру Предрага Мијатовића, новајлије из подгоричке Будућности – од јесени за заборав у грандиозну каријеру, за сва времена.

Отуд, да ли је после поменутог примера „Чилеанца” после шест месеци ред судити и златном „Новозеланђанину” – Немањи Антонову?

Дошао сам у Партизан последњег дана прелазног рока, нисам прошао припреме, све је то утицало на мој статус. После шест месеци и кипарског дрила дочекаћу пролеће спреман: психички и физички – тврди Немања Антонов, леви бек Орлића на крову света 2015.

Због чега сте напустили Грасхоперс: дивну земљу попут Швајцарске и клуб за који сте били стандардни на више од 50 утакмица?

У Грасхоперс сам отишао млад, све је другачије него у Србији. Одиграо сам две одличне сезоне, за повратак пресудио је приватни живот. Пропале су ми две понуде, из Шпаније и Белгије, била ми је потребна свежина.

Шта је утицало да јесенас одиграте само седам утакмица, ниједну у Европи?

Није на мени да причам о томе. Не замерам тренеру: кад побеђујете, првих 11 се не мења. Можда је и боље што нисам улетео „на бум”, у другом делу биће друга прича.

Навијачи су ваш долазак поздравили верујући да сте велико појачање: нисте били налик беку разбијачу?

Тип сам играча којем је потребно мало више времена да се прилагоди на нову средину. Слично је било и у Швајцарској, првих шест месеци играо сам променљиво, ал' онда...

Утисак је: дужни сте Гробарима?

Одиграћу боље и стандардније, показаћу зашто су били срећни због мог доласка.

Циљеви с Партизаном?

Теже је одбранити, него освојити дуплу круну. Слична ситуација је била и прошле године: ништа није изгубљено, нити немогуће. Значило би нам да прођемо Викторију, имамо шансе.

Већ сте спремили и прославу?

Ако победимо Плзењ, водим екипу у Качарево на Сланинијаду! Моје родно место има 10.000 становника, за тих четири-пет фебруарских дана дође више од 100.000 – закључује Немања Антонов, направивши идеалан спој чешког пива и војвођанских специјалитета.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vuja
Odlican momak i fudbaler. Mlad a izuzetno korektan. Kao deckic putovao na treninge svaki dan autobusom.Skroman. Zelim mu kao Partizanu i Sutjesci sve najbolje.
Vidim sve
Pa tamo ti je i mesto za tezgom ali ako budeš prodavao kao što igraš, bankrotiraćeš i ti i Partizan. Čist si promašaj a igraš kao da si došao iz Malog Mokrog Luga ali ne iz prvog nego iz rezervnog tima.
Karlo Veliki
Antonov je sigurno bolji od Miletica. Od Urosevica nisam siguran, ali ima mesta za obojicu.
Revolt
I od Urosevica je bez dileme bolji...
ISTINA
Cinjenicno gledano stanje,nije realno u ovom trenutku da Partizan pobedi duplo boljeg rivala,ali ko zna snovi su nekad ostvarljivi a nekad i ne
"POBEDICETE"
HAHAHHAAH

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.