Почетна / Фудбал / Супер лига

Погледајте све голове са меча у Нишу (ВИДЕО)

Раднички је у серији победа, остварили су шесту у низу, што је рекорд клуба у Супер лиги
ФОТО: И. Веселинов

Нишлије су пред својим навијачима остварили очекиван тријумф против у овом мечу слабашне екипе Бачке (4:0).

Први и последњи гол постигнути су из једанаестераца, а на снимку можете погледати и сами се уверити у исправност одлука арбитра.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Реал-но
Читајући овај, а и раније извештаје са Чаира, као и комнтаре дошао сам до закључка да је Раднички највећи проблем српског фудбала. Ако је тако, а мислим да није, онда је наш фудбал на правом путу. Све смернице како се то ради иде од наших "великих" београдских клубова. Фудбал у Нишу, Чачку... засија па се угаси, а ова два клуба су "вечна и недодирљива", потпуно исправна. Да ли неко зна да објасни КАКО?
Meraklija
Sramotaaaaa velika šta radi Toncev, sramota Nis, sramota Srbijoooo.
Penal
Da li ti znas kad je penal ? P.S. Kad sudija svira !
Baš tako
Jadan Radnički. Samo dva penala mu dosuđuju po svakoj utakmici! Ajde hajko, reci koliko vam je penala dosuđeno jesenas?!
Прикажи још одговора
Kakvo zlo
I ovi igrači imaju obraza da se raduju, jedino UEFA može da nas spasi sa ukidanjem fudbala na 10 god. Onda bi sva gamad napustila sport i ostali samo oni koji ga vole
Moralisti.....
Pa ti igraci zadnjih dve godine sve za 1 bod izgube Evropu ?!?! Da li si se tad javljao " dobricino srpskog fudbala " ? Mora da pratis fudbal od ove godine .
Tranzicija
Skrecete temu sa pravih problema srpskog fudbala. Kao Radnickom dosudjen penal na 3:0 - mnogo veci problem od toga da zvezdu i partizan finansira drzava. U Lucanima iskljucena 2 igraca Mladosti pri vodjstvu domacina od 1:0 - ne,to nije problem,problem je penal Radnickog na 3:0. Providna zamena teza...
pfc
Zamisli isključen igrač samo zato što je laktom u glavu udario protivnika! A ovaj drugi ni 5 minuta nije jurio sudiju ponterenu da ga psuje. Ma stvarno, najveći problem srpskog fudbala!
Sale
A penal na 0-0 za Radnički!! Kolko će ih biti do kraja sezone!!!
prc
Ma ovo je ispod svakog...
ponos juga
To je taj žargon obaraćanja ljudi koji su zavidni i kojima smeta uspeh drugih. Ali ako. Lepo je da smo trn u oku drugima. Ponos juga je kao i Real sa Nišave jedan od nadimaka Radničkog. Ali zašto bi ti to trebalo da znaš.
Nis
A ti si bio tamo na paradi ,pa preporucujes ?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.