Почетна / Фудбал / Супер лига

Разговор са поводом, Миленко Костић: Борцу нема спаса ни са 50 милиона!

Скривање проблема равно је пропасти . Инсистирам на пресеку стања, подацима о тачним дуговањима, сви ћуте, а у таквој ситуацији људи о крећу леђа клубу – рекао је Костић
ФОТО: М. Рашић

Чачани ситом покушавају да зауставе ветар, а кроз стотине малих рупа већ годинама пролазе проблеми, све већи од већих.

Сада је ваљда свима јасно да су се најупорнији, једва чекајући да 2013. године Миленку Костићу виде леђа, руководили погрешним критеријумима, повукли непримерен гест, одабрали странпутицу.

За критике далеко од границе укуса, власник компаније „Ауто-Чачак” имао је спреман одговор и аргументе:

Приписују ми незамисливе лажи, попут појединих у којима неупућени покушавају да докажу како заправо и нисам улагао новац у Борац. А ја то и данас чиним, иако је протекло пет година од када сам напустио клуб. У 2017. уплатио сам 11.743.376 динара – говори Костић показујући потврде о уплати.

Костић тврди да је ситуација можда и тежа него 1996. када је преузео клуб са 900.000 марака дуга, у хаотичном стању, без играча, неорганизованим радом са млађим селекцијама.

Скривање проблема, њихово гурање под тепих равно је пропасти. Упорно инсистирам на пресеку стања, подацима о тачним дуговањима. Сви ћуте, а у таквој ситуацији људи о крећу леђа клубу. Тешко је помоћи када нисте упознати са чињеницама и елементарним стварима везаним за функционисање клуба. Стичем утисак да и 50 милиона динара уплаћених на рачун Борца не бисмо решили баш ништа без правог програма и плана рада, подлоге која би у блиској будућности донела позитивне помаке у пословању, раду и егзистенцији.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lord AJvar
Isti ste svi. Gadite mi se, pogledajte sta ste nam uradili od kluba...
zebre
covek je nesposoban on je napravio dug i sad place ,nije sposoban da klub stabilizuje vrati se ostoja
Ćomi032
Ko li je napravio dug za porez od 1500000€? Ko je tada bio gazda u Borcu?Vi ili mozda ja? Otisli ste iz kluba pre 3 godine, necete funkciju ali hocete da se pitate. Dug prema Turo Morava? Pa da pomagali ste ali kako? Vi kao uplatite 100000€,a u medjuvremenu za smestaj, ishranu i sve ostalo Borac vama duguje 150000€, e rako ste radili, tako radite i danas. Vi pricate loliko je igraca prodate iz oml.skole? Vi koji ste ugasili tu istu skolu. I ko je prodao te igrace???pa Vi naravno. Kukate na S. Ilica, pa ko ga je drzao u klubu i sta je uradio ili mogao da uradi bez vaseg odobrenja. Apsolutno nista. Znaci opet Vi. Vi ste doveli ovu upravi, i svi zajedno planski Borac gurate u provaliju. Da bi ga privatizovali džabe /ili za onih tričavih 11 000000 din. Koliko vam kao duguju./ Platite poreski dug koji ste vi napravili. Ispumpavate pare iz kluba, prosto date banku uzmete dve.
kapetan
Pa nek vam daju oni kojima ste opraštali dug od 400.000 evra za Darka Lazovića
nedo
Kole jedini spas

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.