Почетна / Фудбал / Супер лига

Миленко Костић: Гроф је у Борцу радио за хиљаду, данас за опстанак траже чак 30.000 евра!

Критиковао је Миленко Костић и недомаћинско пословање, уговоре који превазилазе оквире финансијских могућности чак и богатијих клубова
ФОТО: М. Раши

Попут играча, слична ситуација догађала се и ангажовањем тренера у чачанском Борцу.

Знам да сам својевремено са Милованом Рајевцем постигао договор о плати од 2.000, Миодраг Божовић Гроф је радио у Борцу за хиљаду евра. Тачно је и да сам Рајевцу поклонио ауто, шкоду „октавију” због историјског резултата, пласмана у квалификације за Лигу Европе. Данас чујем тренери су плаћени и 30.000 евра за сезону, како би само спасили клуб из испадања из Супер лиге. За мене то није добар резултат, још мање успех – рекао је Миленко Костић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saska
A da li prava igra spašava fudbal.
Bobi
Niste vi Rajevcu poklonili oktaviju vec je klub taj auto platio a vasa firma ga prodala. Zaradilo ste niste nista dali i nije pristojno obmanjivati javnost.
007
a oklen njemu i takvim tolko bogatstvo oče li ovde iko ispitati poreklo novca onima koji se obogatiše od 90te osim BRENI I SPORTISTIMA I TRENERIMA KOJI SU SE SVI PREKO OBOGATILI NA SVOJE ZNANJE I UMEĆE
Logično
Kskav trener, toliko i košta! 30.000 kad se podeli na 12 ne 2500e! Malo više nego Rajevac kome je kadnije poklonjena Octavia pa je ispao duplo skuplji. O Grofu i njegovim kvalitetima (kako ljudskim, tako trenerskim) uzaludno ke i pričati. Vredi 1000e po polusezoni!
Slave
Sve patriote.Mnogo je i hiljadu u za Borac!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.