Почетна / Фудбал / Супер лига

Веселиновић: Желимо да прекинемо серију лоших резултата у гостима

Тренер фудбалера Вождовца Милош Веселиновић рекао је да је његова екипа вредно и напорно тренирала током двонедељне паузе у Супер лиги Србије, као и да у предстојећу утакмицу против Рада улази са жељом да прекине серију лоших резултата у гостима
ФОТО: В. Марковић

- Ова утакмица је за нас врло битна јер на три гостовања нисмо успевали да направимо добар резултат, а са друге стране смо имали добре резултате код куће. Ето прилике да прекинемо серију негативних резултата и да покушамо да направимо добар резултат на гостујућим теренима - рекао је Веселиновић.

Фудбалери Вождовца ће у петак гостовати Раду у првој утакмици 29. кола Супер лиге Србије.

- Екипа Рада је значајно подигла форму у другом делу првенства и наравно у ових последњих неколико кола. Долазак тренера (Зорана) Милинковића је позитивно утицао, десили су се позитивни помаци у игри. Гледали смо њихове утакмице и сматрам да нас чека један врло мотивисан противник који се не налази у доброј позицији на табели и далеко су од решавања питања опстанка. Тако да ће играти са пуно мотива и жара утакмицу против нас. Мислим да је то детаљ у ком не бисмо смели да будемо у неком подредјеном положају, већ мислим да наш ниво мотивације, жеље и решености који имамо, доноси нам веће шансе да направимо добар резултат - рекао је Веселиновић.

Играчки кадар је у пуном саставу, осим капитена Милоша Павловића који има суспензију због картона.

- Хендикеп је играње без капитена, јер његово искуство доста значи екипи, међутим, желимо да победимо сваку утакмицу и да одиграмо најбоље могуће, али да искористимо овај период за афирмацију младјих играча, јер знамо да је Вождовац у овом прелазном року показао да су његови играчи интерсантни европским клубовима. Морамо радити на томе да се тај прелазни рок, понови и на лето - додао је Веселиновић.

Вождовац је шести на табели Супер лиге са 43 бода, док је Рад 15. са 21.

Утакмица између Рада и Вождовца игра се у петак од 17.00 на стадиону Краљ Петар први.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.